{{ message.message }}
{{ button.text }}

even geen mama zijn..

pampers,snottebellen,babybrabbels. 24 uur per dag moeder.

Afbeelding blog 'even geen mama zijn..'

met 2 kleine kinderen bestaat het leven als thuisblijfmoeder uit het maken van eten het verschonen ,troosten,leren,voorlezen , spelen , badderen enz.

het lijkt zo langzaam aan wel gewoon een fulltime baan, ik vraag me soms echt af waar moeders de tijd vandaan halen voor even zichzelf te zijn.

Mijn dag ziet er gemiddeld zo uit

*8.00 opstaan, pampers verschonen en aankleden.

*8.15ontbijt en bv voor de jongste. 9.00 wasjes aan ,poetsen opruimen 10.30 jongste fruit en slapen oudste fruit en samen nog even spelen 12.00 oudste boterham en naar bed en jongste even bv geven . 12.45 poetsen,dweilen. 14.00 oudste uit bed en naar de winkel voor boodschappen avondeten 15.00 tussendoortje kinderen en jongste weer naar bed. 15.30 volgende was wegwerken en oudste vermaken. 17.00 beginnen met avondeten 17.30 jongste uit bed 18.00 avondeten met zijn alle 19.00 jongste en oudste douche, tandenpoetsen en voorlezen. 20.00 liggen ze beide in bed en dan is het op naar de volgende dag

Want na een dag vol met peuter en babybrabbel en het zorgen voor ben ik kort gezegd echt uitgeput. Maar dan komt het ik ben ook gewoon nog een vrouw ,ook mezelf. Waar halen jullie de tijd en energie voor sociale contacten en "mij" tijd vandaan?

Ik kom gewoon letterlijk tijd handen en energie tekort om daar nog aan te denken. En dan heb ik een dag dat ik echt de mijtijd heb , en denk ik nog aan de kleintjes.

Moeder zijn is niet altijd makkelijk, maar gewoon vrouw nog minder.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je