{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even een voorstelrondje

Afbeelding blog 'Even een voorstelrondje'

Hi lieverds,

Mijn eerste blog… Nooit gedacht dat ik dit ooit zou doen maar je weet wat ze zeggen: zeg nooit nooit… Bij een eerste blog houdt natuurlijk een voorstelrondje in.

De mensen die mij volgen op Instagram weten al dat ik, zeker voor ik zwanger werd, altijd foto’s plaatste van mijn zoontje. Waarom? Het antwoord zoals zo velen zeker: liever achter dan voor de camera staan, wat onzekerder zijn, iedereen wil toch liever een schattig kindje op foto zien,… Sinds ik zwanger ben, komen er meer en meer plaatjes tevoorschijn waar ook ik op sta. De eerste keer heel onzeker, maar ik wil het meer en meer doen. En ik moet toch zeker een herinnering hebben van mijn zwanger buikje he.

Dus, ik ben Ilse. Ik ben al bijna 12 jaar samen met Charif. Hij is afkomstig van Darfoer, Soedan. Samen hebben we een zoontje Keye, die 4 jaar is. Ook zijn we zwanger en verwachten we ons tweede zoontje eind oktober. Samen wonen we in de mooiste stad van België: Gent (zeker eens een bezoekje waard). En ik werk als 80% in het labo van het UZ Gent, voornamelijk nachtdienst.

Natuurlijk neem ik zeer graag vrije tijd door met mijn gezinnetje, maar een mama moet ook wat van die vrije tijd voor haar eigen hebben he. Sinds Keye een jaar of 2 oud is, heb ik twee grote passies: kidsfashion en kinderkamer styling. En natuurlijk maak ik daar dan graag foto’s van. Door deze twee passies is mijn Instagram pagina ontstaan. Daarnaast lees ik ook eens graag een boek (tips zijn altijd welkom).

Hier nog wat extra weetjes over mij:

• Ik lust geen warme dranken: geen koffie, thee, warme choco, warme melk, niks.

• Mijn zwangerschapscraving is kersen: kilo’s kersen heb ik al gegeten

• Wanneer je me nog maar net leert kennen, zal ik overkomen als een gesloten persoon. Naarmate ik je beter leer kennen en als je me ligt, zal ik meer en meer open worden.

• ik ben niet graag in ruimtes waar er veel mensen zijn. Daarom dat ik ook ‘s nachts werk en ik liever online dan offline shop.

Dit was het dan, hopelijk vinden jullie het wat leuk om te lezen! 

Tot de volgende!

X

Ilse

Afbeelding blog 'Even een voorstelrondje'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je