{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even een paar schaapjes tellen

Het moment dat iedereen lekker in bedje ligt te slapen, behalve jij...

Afbeelding blog 'Even een paar schaapjes tellen'

Na 334 schapen geteld te hebben vind ik het wel weer genoeg geweest voor vannacht.

Ik draai me nog een keer om en kijk naar het roerloze lichaam van mijn man die nu al 3 uur slaap meer heeft gehad dan ik en hij is zelfs anderhalf uur later naar bed gekomen. Ik kan het weten, want ik was wakker.

Het is niet eerlijk en ik moet de neiging onderdrukken om hem uit bed te duwen. Niet dat hij daar iets van zal merken hoor, hij slaapt dan toch gewoon verder.

Met een walvisdraai gooi ik me weer de andere kant uit en staar naar de wekker. 3:35 inmiddels en ik begin liedjes in mijn hoofd te zingen. Nee, stop daarmee! Maak je hoofd leeg. Nergens aan denken, helemaal blanco. Leeg. Niet vergeten morgen luiers te kopen!

4:25. Ik schrik wakker. Ik hoor nog een zacht kuchje van mijn dochter. Bedankt kleine meid.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je