{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even een beetje tijd voor... nou gewoon mezelf.

Hard werken en bij thuiskomst alle aandacht naar mijn kleine liefde en partner. Maar waar blijf ik zelf?

Afbeelding blog 'Even een beetje tijd voor... nou gewoon mezelf.'

Het is weer een drukke dag geweest op kantoor. Eindelijk naar huis! Rust. Oh nee, eerst nog even boodschappen, spelen met mijn kleine liefde en na het eten nog even douchen en dan naar bed. Ik geniet ontzettend van mijn kleine bink en elke lach brengt een hoop liefde met zich mee. Ik wil dit voor geen goud missen!

Als ik mijn kleine liefde op bed heb gelegd is het tijd voor mijn vriend. Even bijkletsen over de dag met een kaarsje aan. Duurt meestal niet zo lang want ik val rond half 10/10 uur toch wel half in slaap op de bank. Gelukkig proberen we nog iedere maand samen iets leuks te ondernemen. Kleine bij opa en oma, papa en mama lekker samen de hort op.

Maar toch.... toch mis ik ook wel heel erg het tijd hebben voor mezelf. Even netflixen of gewoon doelloos bankhangen zit er niet meer in. Als ik een film aanzet val ik binnen 10 minuten al in slaap omdat ik té moe ben. Ik vraag me soms wel eens af hoe andere mama's dat doen? Dus dames; hoe zorgen jullie voor tijd voor jezelf? En dan bedoel ik ook écht voor jezelf.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je