{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even alleen....

Even alleen vroeg in de ochtend, althans.....

Afbeelding blog 'Even alleen....'

Hoe lekker is het om soms even alleen te zijn, even alleen met je eigen gedachten en alleen om te doen wat ik leuk vind......?

Het is weer zover..... Zaterdagochtend en ik schrik in alle vroegte wakker omdat ik denk dat ik vergeten ben de wekker te zetten :( Dat ritme van de week zit er zo ingebakken, maar nu had dat niet gehoeven ;) Eenmaal wakker, even naar de wc en terugkomende zo wakker, dat ik er onrustig van word. Ik besluit om lekker "mij" tijd te nemen en stilletjes naar beneden te gaan, lekker kopje thee te zetten en even mijn moment te nemen en rust om een blogje te schrijven, heerlijk is dat!

Niets is minder waar....

Voor ik het weet komt Jesper naar beneden, die werd zogenaamd wakker van het licht op de gang..... wat uiteraard helemaal niet aan was geweest. Eenmaal beneden, ook voor hem maar een kopje thee gezet, ja dat drinkt hij sinds een tijdje! Best gezellig zo met je kind aan een kopje thee zo vroeg in de ochtend. Dan wordt het even ons rust momentje........ tenminste, dat dacht ik......

En ja hoor, daar is nummer twee! Ons dochtertje, Daantje, komt naar beneden. Waar ik aan haar vraag waarom ze zo vroeg wakker is en krijg als antwoord; omdat Jesper ook wakker is.... logica :)

Nu zitten we dus..... om half zeven in de ochtend...... met z´n drieën beneden..... met een kopje thee..... van mijn rust momentje te genieten!!

En ook nu kom ik erachter, hoe heerlijk het is om dat met onze kinderen te delen en wat heerlijk het is om weer over, eigenlijk, zo iets onbenulligs te schrijven ;)

Goedemorgen iedereen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je