{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even afwezig

Druk druk druk!

Afbeelding blog 'Even afwezig' Achtergrond blur afbeelding

Ik mis mamaplaats!!

Niet dat mamaplaats er niet was hoor, maar de afgelopen week was ik te druk om meer dan een kwartier achter elkaar online te zijn (Even snel een mailtje hier en een snelle facebookcheck daar), laat staan dat ik tijd had om uitgebreid de tijd te nemen voor jullie blogs en daar ook nog op te reageren. SORRY :(

Afgelopen zaterdag vierde mijn jongste zoon zijn verjaardag, hij is namelijk alweer 5 jaar geworden. Op zaterdagochtend was het kinderfeestje. Leuk het bos in met 4 stuiterballen! Toen dat afgelopen was, hadden we even een klein momentje van rust; met een beker drinken een half uurtje op de bank hangen, waarna we alweer op pad gingen naar de volgende verjaardag.

Onze buurjongen is namelijk 12 jaar geworden vorige week en dat verdient natuurlijk wel een feestje. Een heel gezellig feestje, waarbij de jongens gretig gebruik maakten van de aanwezige trampoline, dus hadden wij ook even tijd om een kletspraatje te maken. Maar ja, gezelligheid kent geen tijd, dus eer we thuis waren, was het tijd voor het avondeten.

Na het avondeten gingen Henry en ik nog uit. Ja, ik weet het, beetje slechte timing, maar toen ik deze kaarten boekte, was het mei, gelof ik, en toen had ik nog niet in de gaten dat deze dag al vol genoeg zou zijn. Het avondje uit was geweldig trouwens, hele mooie muziek (waar we bij konden blijven zitten gelukkig!) waar we even bij tot rust konden komen.

De volgende dag was het familie-/ vriendenfeest van minispruit en dus hadden we de hele dag aanloop van mensen. Hij had echt een geweldige dag en dan geniet je als ouders ook, maar toen de laatste gasten eenmaal weg waren, waren wij best wel een beetje uitgekakt! De kinderen blijkbaar ook, want die lagen om 18:30 al op 1 oor.

De afgelopen dagen ben ik druk geweest met Sinterklaasversieringen maken en ophangen in de school van mijn oudste zoon en nu heb ik ineens even niets! Heerlijk! De jongste is naar de boerderij, de oudste is naar een vriend toe en ik ... ik kan eindelijk mamaplaats weer eens bezoeken. Ik kan niet beloven dat ik alle gemiste blogs ga lezen, want zo te zien hebben jullie allemaal hard je best gedaan en geschreven alsof je leven er van af hing :) maar ik ga mijn best doen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je