{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eurovision Songcontest 2016

Douwe Bob op het Eurovision Songcontest 2016 en wat ik daarvan vind ;-)

Afbeelding blog 'Eurovision Songcontest 2016'

Eigenlijk vind ik het een grote doorgestoken boel. Je kan van te voren al voorspellen wie van wie de "Douze Points" krijgt. Maar al die filmpjes eromheen. Waar slaan die op?!?! Het lijkt soms wel een freak-show....

Ach ja, het staat immers wel aan op televisie. Ook al ben ik van allerlei andere dingen aan het doen, het staat wel aan en ik krijg er dus wel het een en ander van mee...

Maar goed Douwe Bob heeft zijn optreden gehad, naar mijn mening was het publiek enthousiast en Jan Smit, de commentator, helemaal. Dat moet goed komen hoor ik van iedereen. Maar is dat niet iets wat we ieder jaar horen? Chauvinistisch zijn we allemaal!

We zullen het zien.... lijnen zijn zojuist gesloten. Dus we wachten af...

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je