{{ message.message }}
{{ button.text }}

Europa of daar buiten...Dat is de vraag!

Afbeelding blog 'Europa of daar buiten...Dat is de vraag!' Achtergrond blur afbeelding

We zitten met een dilemma! De vakantie..... Bij ons in huis een heilig begrip aangezien mijn vriend en ik niet buiten onze vakanties kunnen. Toen we inmiddels bijna 3 jaar geleden ouders werden van een zoontje stond het al vast dat we dat jaar gewoon op vakantie zouden gaan. En dat zijn we ook geweest, naar Egypte in december. Ideaal zou je denken. Niet te warm en ook vooral niet te ver vliegen. Alleen onze kleine jongen kreeg bronchitis en moest daar aan de medicijnen. Alles behalve relax.

Toen hij bijna 2 was zijn we in Mexico geweest. Dit ging fantastisch! De vlucht (ruim 12 uur met tussenlanding) ging voortreffelijk. Lang leve de iPad!!
En ook in Mexico zelf ging het super. We hadden een geweldig resort met een aqua park voor de kinderen. Twee weken lang zijn we dag in dag uit in het aqua park geweest. We hebben helaas weinig van het land gezien maar het was een heerlijke en vooral relaxte vakantie.

Inmiddels hebben we er nu bijna 3 weken een dochtertje bij. Het is een ontzettend lief, klein, meisje wat goed slaapt en groeit! Alleen nu begint het wel weer te kriebelen.... Wat gaan we met de vakantie doen. Aan de ene kant is het makkelijker om in Europa te blijven. Geen tijdsverschillen (nauwelijks), in september geen extreem heet weer meer en de vliegtijden zijn aantrekkelijk. Alleen hebben we nu nog de kans om buiten het seizoen om te gaan voordat onze oudste volgend jaar naar school moet. Dus dan slaat te twijfel toch toe om naar de andere kant van de wereld te vliegen en een tropisch oord op te zoeken.

Onze papierbak ligt inmiddels vol met vakantiegidsen om ideeën op te doen. Maar we hebben nog steeds geen idee wat we dit najaar gaan doen met de vakantie. Misschien moeten we maar in Nederland blijven, wel zo makkelijk. Maar diep in ons hart zitten we toch over een paar maanden op een tropisch eiland met een mooie blauwe zee om ons heen. De tijd zal het leren waar we naar toe gaan!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je