{{ message.message }}
{{ button.text }}

Erge pijn in mijn rug :-(

Helaas sloeg vanmorgen het noodlot toe :-( Ik ging echt heel erg door mijn rug. Het ergste was dat ik klaar ging staan om Suzannah uit haar bed te tillen toen het gebeurde. Het schoot er zo in en dus danig dat als ik niet het bed van Suzannah had vast gehad dat ik op de grond had gelegen want ik kon niet meer op mijn rechter been staan. Mijn rug deed erg pijn!

Afbeelding blog 'Erge pijn in mijn rug :-(' Achtergrond blur afbeelding
Helaas sloeg vanmorgen het noodlot toe :-( Ik ging echt heel erg door mijn rug. Het ergste was dat ik klaar ging staan om Suzannah uit haar bed te tillen toen het gebeurde. Het schoot er zo in en dus danig dat als ik niet het bed van Suzannah had vast gehad dat ik op de grond had gelegen want ik kon niet meer op mijn rechter been staan. Mijn rug deed erg pijn! Gelukkig kon ik snel bij de huisarts terecht en de diagnose was makkelijk gesteld. Ook zit er een tussenwervelschijf niet goed. Ik moet nu 3 dagen volledige rust en ik mag niet tillen vanwege de pijn. Mijn man is vandaag thuis gebleven....dat heet hij is van huis uit aan het werken dus voor de rest blijft alles liggen. Morgen gaan de meiden een extra dag naar de dagopvang en donderdag moeten we nog wat regelen. En als alles dan goed gaat kan ik vrijdag weer wat doen en kan ik voor de meiden zorgen. Buitenom dat ik niks mag en kan heb ik ook giga pijn en daar word ik erg sjago van hoor......grrrr Hopelijk is het snel weer over, want een huishouden zonder moeder is een grote puinhoop!  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je