{{ message.message }}
{{ button.text }}

erbij neerleggen dat het minder moet

Kristel, mama van een mooie kleine man van 18 maanden. Kristel, werkende mama, los te koppelen van het mama zijn kan niet.

Afbeelding blog 'erbij neerleggen dat het minder moet ' Achtergrond blur afbeelding

Ik werk in een supermarkt waar ik voor het mama zijn 32 tot 40 en als het nodig was nog meer werkte, nu werk ik nog 28 uur en vind dit zwaar.

Waarom ga je niet minder werken hoor ik sommigen nu denken , maar daar ligt het niet aan het ligt eraan dat ik niet meer voor de volle 110% mee kan doen met mijn kinderloze collega's.

diegene die ik ook was voor 2 jaar geleden ik meen dat ik van alles  moet kunnen doen .Tot de dag dat mijn verlof inging heb ik volledig gewerkt als een van de weinige binnen het bedrijf heb ik dat volbracht, mijn vliezen braken op mijn laatste werkdag waar ik eerst mijn bestelling afmaakte voordat ik ging bellen.  Zegt genoeg over mijn werkinstelling dacht ik zo . Nu mijn gezonde mooie kleine man zich prima vermaakt bij de oppas en bij oma ga ik met plezier naar het werk maar merk toch dat het anders is want ik heb nu een kind. Dus bij ons betekend dat je niet meer flexibel bent. Ik merk dat ik er 4 maanden tussenuit ben geweest ik mis toch een stuk. Het vervelendste vind ik zelf dat ik mijn werk niet kan doen zoals hiervoor en daar voel ik mij schuldig door ik weet dat ik bepaalde dingen niet de tijd en aandacht geef die het nodig heeft maar ik probeer mijn werk te doen zoals ik het deed toen ik 32-40 uur werkte. Nu een jaar na mijn verlof moet ik tot de conclusie komen dat het te zwaar is maar nog geen uitweg zie in hoe ik dit moet gaan oplossen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je