{{ message.message }}
{{ button.text }}

Er is goed nieuws!

Afbeelding blog 'Er is goed nieuws!'

Gister avond zijn we gebeld door Dr Luesink, de oncoloog. Dit wel nadat we haar een berichtje hadden gestuurd dat we graag wat zouden willen horen. De zenuwen liepen zo hoog op dat ik nauwelijks meer kon ademen. De vorige keer wachten op de uitslag is dan natuurlijk zo goed mis gegaan.. Ik kreeg mezelf gewoon niet meer rustig. Zijn er uitzaaiingen? hebben ze alles eruit gehaald?  Heeft de tumor wel gereageerd op de chemo? Gelukkig belde ze nu en kon ik het vragen. Ze begint met dat er nog geen plan is gemaakt omdat ze het internationaal willen bespreken ivm de aanloop naar dit alles. Er zijn wel uitslagen. Ze wacht even voordat ze begint met praten en in een flits denk ik ooh het is mis. Ik denk het te horen in haar stem, of eigenlijk in haar stilte. Maar dat is allemaal niet waar. De tumor is volledig verwijderd, geen randjes meer. Er is niks gevonden in de lymfe. De tumor is voor een groot gedeelte dood door de chemo. YES YES YES! Ik ben zo blij met dit nieuws! Nu wachten op de vervolg stappen. Chemo is sowieso nog nodig. We moeten rekening houden met het half jaar waar ze al eerder over vertelde. En misschien bestraling. Vrijdag belt ze nog even terug. Voor nu is er wel opluchting bij ons! Bij onze lieve Maeve is het wel iets anders. Ze huilt omdat ze alleen maar hoort dat er nog chemo moet komen. Arm kind. 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je