Snap
  • Mama
  • stress
  • moederliefde
  • samensterk
  • kinderkanker
  • opluchting

Er is goed nieuws!

Gister avond zijn we gebeld door Dr Luesink, de oncoloog. Dit wel nadat we haar een berichtje hadden gestuurd dat we graag wat zouden willen horen. De zenuwen liepen zo hoog op dat ik nauwelijks meer kon ademen. De vorige keer wachten op de uitslag is dan natuurlijk zo goed mis gegaan.. Ik kreeg mezelf gewoon niet meer rustig. Zijn er uitzaaiingen? hebben ze alles eruit gehaald?  Heeft de tumor wel gereageerd op de chemo? Gelukkig belde ze nu en kon ik het vragen. Ze begint met dat er nog geen plan is gemaakt omdat ze het internationaal willen bespreken ivm de aanloop naar dit alles. Er zijn wel uitslagen. Ze wacht even voordat ze begint met praten en in een flits denk ik ooh het is mis. Ik denk het te horen in haar stem, of eigenlijk in haar stilte. Maar dat is allemaal niet waar. De tumor is volledig verwijderd, geen randjes meer. Er is niks gevonden in de lymfe. De tumor is voor een groot gedeelte dood door de chemo. YES YES YES! Ik ben zo blij met dit nieuws! Nu wachten op de vervolg stappen. Chemo is sowieso nog nodig. We moeten rekening houden met het half jaar waar ze al eerder over vertelde. En misschien bestraling. Vrijdag belt ze nog even terug. Voor nu is er wel opluchting bij ons! Bij onze lieve Maeve is het wel iets anders. Ze huilt omdat ze alleen maar hoort dat er nog chemo moet komen. Arm kind. 

4 jaar geleden

Wat een geweldig nieuws, gefeliciteerd!! En arme meid, wat begrijp ik haar verdriet en angst. Ze is zo’n topper en zo ongelooflijk sterk. Ik heb ontzettend veel respect voor haar en jullie als gezin. Ik hoop voor haar dat ze zo min mogelijk last zal krijgen van alle vervelende bijwerkingen. Er komt nog een zware periode aan, maar nu kunnen jullie wel naar het eind van deze vreselijke periode toeleven. Na al dat noodweer komt zonneschijn!

4 jaar geleden

Wat een opluchting voor jullie!

4 jaar geleden

Wat fijn dat ze het zo weg hebben kunnen halen, ik kan me voorstellen dat maeve het anders ervaart omdat de chemo's natuurlijk ook naar zijn. Maar alles voor een goed einddoel met zo min mogelijk behandelingen. Veel sterkte voor jullie meisje maar ook gefeliciteerd met deze goede uitslag!!

4 jaar geleden

Wat een goed nieuws voor nu!! Wat een opluchting voor jullie sat het tot nu toe allemaal niet voor niets is geweest. Meave is een kanjer!