Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg
  • post

Er even tussen uit met het gezin

We willen binnenkort een paar dagen op vakantie met het gezin.

Er even tussen uit met het gezin

Mijn man heeft binnenkort vakantie van zijn werk. We zijn van de zomer niet met vakantie gegaan omdat Charlotte op 21 juni is geboren en wij vonden haar van de zomer nog te klein om mee te nemen op vakantie. Ook kregen we nog veel kraamvisite. We hebben een geweldige zomer gehad met lekker weer. Het najaar was ook geweldig. Mijn man heeft aangegeven binnenkort graag weg te willen. We willen waarschijnlijk in Nederland of België blijven. Duitsland of Luxemburg kan natuurlijk ook. Ik vind het alleen heel moeilijk om een leuke bestemming te vinden met twee meiden van 2 jaar en vier maanden. Jasmijn is dol op zwemmen en ik denk dat het sowieso voor het gezin ontzettend leuk is als er een zwembad bij zit. We zijn vorig jaar naar Roermand geweest in een huisje. Het huisje was echt geweldig. Helaas zat het weer toen niet mee, we hadden vier dagen regen.

Hebben jullie leuke ideetjes of tips? We denken dat een huisje het leukste is met twee meiden van twee jaar en vier maanden. Waar zijn jullie op vakantie geweest met het gezin met jullie kinderen? Alvast hartelijk bedankt voor jullie tips.

10 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Mijn zus is een paar jaar geleden ook naar Luxemburg geweest en ze was ook heel enthousiast over Luxemburg. Ik ga het met mijn man bespreken. Fijn weekend!

10 jaar geleden

Luxemburg is ons goed bevallen, vooral omdat Elena een baby was. Het is namelijk zo dat de hotels daar duurder doordeweeks zijn en in het weekend stukken goedkoper, omdat het voornamelijk zakenmensen zijn die er logeren. voor een weekendje weg is het echt goed te doen: Luxe hotel, voor weinig geld. al is de grote park en kasteel/grotten wel erg boeiend, misschien een beetje lastig lopen met kleine kinderen, wij namen de kleine mee in een draagzak toen we er op uit gingen.

10 jaar geleden

Ik zal eens kijken hoeveel airmiles ik heb, bedankt voor de tip. Fijn weekend.

10 jaar geleden

Leuk om te lezen dat Landal jullie goed is bevallen. En het lijkt mij voor de meiden ook helemaal geweldig dat er veel te doen is. Ik ga zeker op de site kijken. Nogmaals bedankt en goed weekend.