{{ message.message }}
{{ button.text }}

Enorm schuld gevoel.... en een enorm gevolge

Het leed dat gedragsstoornis heet

Afbeelding blog 'Enorm schuld gevoel.... en een enorm gevolge'

Maandag..... een dag wat voor jou en meerdere een hel was....  je zij dingen en deed dingen die ongepast waren.... maar ook wij weten dat je getrikkert was... iemand had het pistool in je geest gelade… en het was afgegaan, op een verkeerd manier.... op een verkeerd moment, je hebt fouten gemaakt... en dingen gedaan...… je bent gestraft, maakte dingen duidelijk maar werd half gehoord, zelf door mij.....


Nu zijn de gevolgen... je bent verbannen..... we moeten het maar uitzoeken in jou gedachte en gevoel houd niemand meer van je, je voeld je eenzaam en alleen, en gehaat, en je vraagt me meerdere malen "Mama ben ik een slecht kind?" ik antwoord dan "Nee je bent geen slecht kind, je bent anders dan anders, een uniek kind... die niet begrepen word" je kijkt me aan, en dan zie ik de verdriet... de eenzaamheid, je ongelukkigheid, en ik hoor je woorden die door me ziel snijden "Mama ik had nooit op deze wereld moeten komen.... ik wil dood" 

Me kind is 7

En hier zit ik dan..... het is laat... heb een hele middag zitte huilen, je in me armen gehad, je geknuffeld, je verdriet en pijn aangehoord... wetend dat je in alles spijt hebt wat deze week gebeurt is.... wetend dat je liever van de wereld bent dan dat mensen je zien.... bang bent dat iederee je haat, je niet mag en je liever dood zien..... dat je word uitgekost en overal word verbannen, dat niemand je wilt, zelfs opa en oma's niet meer.....


Ik hou van me kind met heel mijn hart... ga er alles aan doen hem te helpen, en ga ik de juiste keuzes maken voor me kleine man

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je