{{ message.message }}
{{ button.text }}

En toen was ik ineens 32 jaar...

En toen was ik ineens 32, ik ben wat ik wilde worden toen ik zelf kind was. En toch denk ik steeds vaker; is dit het nu?

Afbeelding blog 'En toen was ik ineens 32 jaar...'

En toen was ik ineens 32, vrouw van de man met wie ik sinds mijn 18de ben, moeder van de 3 leukste, liefste, grappigste en mooiste kinderen van de hele wereld. En al bijna 10 jaar werkzaam bij de leukste buitenschoolse opvang van Nederland... Ik ben wat ik wilde worden toen ik zelf kind was. Namelijk moeder, en ik werk ook nog met kinderen. We hebben een mooi huis, wonen in een prettig dorp vlak bij het strand en dicht bij de stad. En toch denk ik steeds vaker; is dit het nu?

En direct daarna voel ik mij schuldig, want ik heb alles wat mijn hartje begeert, en toch ben ik niet tevreden.... Ik heb inmiddels ook al meerdere keren gelezen over het dertigers dilemma waar ik dus blijkbaar middenin zit. Maar daar heb ik nog nooit een oplossing bij gezien. Je leest alleen maar vergelijkbare verhalen over deze periode in het leven van blijkbaar heel veel vrouwen.

Ik ben er inmiddels wel achter wat mij het meest ontevreden maakt, en dat zijn niet mijn man en kinderen. Wel mijn werk. Maar ja, ik heb tenminste een baan. Ik vind het heel moeilijk om nu om mij heen te kijken naar ander werk. Ik weet nu wat ik heb, en heb in al de afgelopen jaren ook wat opgebouwd daar. Dan het volgende probleem. Wat voor baan past bij mij? Ik heb inmiddels meerdere testjes ingevuld over waar mijn krachten liggen en wat mijn interesses zijn. Daar komen al naar gelang mijn stemming steeds heel verschillende dingen uit.

Heeft iemand voor mij de gouden tip?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je