{{ message.message }}
{{ button.text }}

En toen was het zomervakantie!!

Zomervakantie is hier altijd een uitdaging! 4 kinderen 6 weken lang thuis is best wel lang ;)

Afbeelding blog 'En toen was het zomervakantie!!'

Een paar weken vooraf kijken waarschijnlijk heel veel mama's uit naar de zomervakantie! 6 weken geen gehaast en geren naar school, clubjes, speelafspraakjes of werk. Ondanks dat ik er nooit naar uitkijk snap ik dit wel, de gehaaste maatschappij zorgt ervoor dat je even afstand kunt nemen van je drukke leven en verplichtingen.

Echter met 3 megadrukke meiden en 1 autistische zoon vind ik het altijd een uitdaging, die 6 weken! Voor zoonlief is de vakantie aardig gevuld met dagopvang, logeerweekenden en een week naar Heppie. De meiden houden ook heel erg van structuur en laat die nou net altijd even zoek zijn in de vakantie. We zijn nu anderhalve week verder en we proberen elke dag even wat te doen met ze zodat ze er even uit zijn. We hebben de laatste week van de zomervakantie pas een weekje weg geboekt dus voor hun gevoel duurt dat nog een eeuwigheid. Laat het nu ook al 2 dagen... serieus 2 VOLLE dagen regenen dus dat maakt het er niet gezelliger op ;) Ach we doen ons best..... maar stiekem kijk ik wel uit naar 5 september... lekker weer terug naar school en structuur. Daar doen ze het toch het best op. Enne...ik ook :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je