{{ message.message }}
{{ button.text }}

En toen kwam de mail 'gefeliciteerd, je hebt gewonnen!'

Zoals bijna 700 anderen deed ik mee met de koeka Vermont plaid winactie.. En ik won! Hier laat ik even weten wat ik ervan vind.

Afbeelding blog 'En toen kwam de mail 'gefeliciteerd, je hebt gewonnen!''

ik schrijf mij (zoals veel anderen, denk ik) regelmatig in voor de winacties op mamaplaats. Kleine kans dat je wint natuurlijk, maar het kost zo weinig moeite dat ik vaak graag een kansje waag. Ik was deze winactie alweer bijna vergeten toen ik opeens een mail binnen kreeg met als onderwerp 'Gefeliciteerd! Je hebt de koeka plaid gewonnen!' Wat was ik blij!!! Ik ging gelijk naar de website naar de pagina met winnaars en ja hoor, daar stond mijn naam! Ik heb gelijk een mailtje teruggestuurd met mijn adres en heel veel dankbaarheid. En stuurde gelijk een berichtje naar mijn man en moeder, omdat ik mijn blijheid niet voor mezelf kon houden.

Twee dagen later werd er al op de deur geklopt. Er stond een vriendelijke meneer met een grote doos met 'Koeka' die mij de doos overhandigde. Als een klein kind stond ik te trappelen toen ik hem openmaakte. Wat was hij mooi! En zo lekker zacht! 5 jaar geleden kocht ik een zachte plaid die door mijn neefje de 'berendeken' werd genoemd. Als dat een berendeken was, dan is dit een 'lammetjesdeken'! De berendeken heb ik inmiddels alweer vaak met de hand hersteld als de naden loslieten. Hij heeft zijn werk gedaan en mag nu richting kliko, want met dit heerlijke dekentje kunnen we er weer minstens 5 jaar tegenaan! Lieve mensen van mamaplaats, ontzettend bedankt! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je