{{ message.message }}
{{ button.text }}

En toen het beginnende resultaat!

De operatie op 26 november. De operatie die mijn leven zou gaan veranderen....

Afbeelding blog 'En toen het beginnende resultaat!'

En wat was ik bang en onzeker toen ik geopereerd ging worden. Gelukkig ben ik 1 van de gelukkigen die met een Gastric Bypass gewoon alles nog kan verdragen maar met mate uiteraard. En wat een resultaat! Het is nu 6 weken en een paar dagen geleden dat ik geopereerd ben en ik woog vanmorgen maar liefst 19,1 kilo lichter! Ongelooflijk maar waar! Ik heb uiteraard wat foto's geupload. De eerste foto is de avond voor de operatie. De tweede is een week na de operatie en de derde van vorige week, -17,2 kilo.

Wat ben ik trots, blij en wat voel ik me nu al veel beter! Ik heb nog een lange weg te gaan maar hiermee ben ik toch al wel super blij. Vanaf volgende week mag ik gaan sporten en ik kan niet wachten. Nu hopen dat ik die baboe win, dan kan ik daarmee heerlijk aan mijn conditie werken! haha.

Ik kan nog steeds niet geloven dat ik het heb gedaan en hoe gigantisch blij dat ik ben nu. Ik moest ook echt de foto's zien voordat ik besefte dat je al erg goed kon zien dat ik afgevallen ben want ik voelde me nog hetzelfde. Ook al kon ik nu maatje 50 qua broek aan en xxl ipv xxxl qua top :D

Ik heb mijn leven in eigen handen genomen en heb daarmee mijn toekomst verbeterd. Ik kan nu al zoveel meer met de kids en er gaat nog zoveel moois komen. Bij de eerste twintig kilo maak ik weer een foto, ik ben nu al benieuwd!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je