{{ message.message }}
{{ button.text }}

En toen hadden we luis!

Afbeelding blog 'En toen hadden we luis!' Achtergrond blur afbeelding

Ik ben zo een moeder die panisch is voor luis. Luizenpluizen op school? Mij niet gezien, van het idee alleen al kreeg ik de kriebels.

Vorig jaar was ik super alert en checkte ik iedere dag de haren van de meiden. Stond bij ieder verdacht pluisje al klaar met de luizenkam. Maar dit jaar was ik er eigenlijk niet zo mee bezig. Geen idee waarom....

Toen Kiki terugkwam van een nachtje logeren bij oma, zei mijn moeder tegen mij: “ze kriebelt wel veel aan haar koppie Deb.” Dus checkte ik haar, maar ik zag niets. De dagen daarna viel het mij ook op en kreeg ik er zelf ook jeuk van op mijn hoofd. Eerst dacht ik dat het tussen mijn oren zat, of dat het de nieuwe shampoo was waar we misschien aan moesten wennen. Maar het werd toch wel steeds erger...

En dus checkte ik weer... In eerste instantie zag ik niets, tot ik met een lampje nog eens extra keek, bewoog daar nou wat?

Ik begon een ietsiepietsie te flippen en wilde bijna gaan gillen, maar besloot al snel dat er niks aan de hand was. Ja, we hadden luis. Nou en? Dan lossen we dat gewoon op toch?!

Gelukkig heb ik altijd Prioderm in huis, gewoon voor de zekerheid en omdat ik weet dat het goed en snel werkt. En dus konden we gelijk aan de slag. De Dimeticon Lotion van Prioderm is superfijn en gemakkelijk in gebruik, en binnen no-time had ik alle meiden en mezelf in de lotion gezet! Even 15 minuutjes laten intrekken, wassen en kammen maar met de bijgeleverde netenkam!

Ik weet nog zo goed dat ik zelf als kind ook weleens luis had, ik denk dat mijn moeder mij destijds ook met Prioderm behandelde! Oh en check mijn kapsel van destijds in mijn story, hilarisch!

Luizen zijn niets om je voor te schamen! Het kan iedereen overkomen! Het is niet leuk en misschien krijg je even letterlijk en figuurlijk de kriebels, maar met de juiste behandeling valt het uiteindelijk hartstikke mee!

Wij zijn van de luizen af! En mijn huis is ook weer spik en span, want de schoonmaak freak in mij vond wel dat alles ontsmet moest worden. Al lees ik achteraf dat dat dus echt mega onzin is…

Prioderm is een medisch hulpmiddel. Lees de gebruiksaanwijzing.

Wat is jullie geheim tegen hoofdluis?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je