{{ message.message }}
{{ button.text }}

En toen ging het ineens hard...

Verhuizen!

Afbeelding blog 'En toen ging het ineens hard...' Achtergrond blur afbeelding

Anderhalf jaar geleden kochten wij een stukje grond van 400m2 waar in de loop van de tijd een hoekwoning op gebouwd zou worden.

Inmiddels zijn we anderhalf jaar verder en staat op dat stukje grond een heus huis, ons huis!

Tot zover leek alles vrij eenvoudig te gaan totdat de aannemer ons op de kijkdag in mei meldde dat het huis niet in september maar al in juni opgeleverd zou worden. Slik...

Door persoonlijke omstandigheden, waar ik in een ander blog wat meer over zal vertellen, en door de schaarste aan goede (en betaalbare) aannemers hadden wij namelijk nog niks geregeld. Oeps...

Na de eerste schrik zijn we dus meteen aan het bellen en mailen gegaan. En kwamen we er ook nog eens achter dat op de meeste spullen een flinke levertijd van 6-20 weken zit.

Gelukkig hadden, en hebben, we ons huidige huis nog niet verkocht.

Inmiddels zijn we vier weken verder en hebben we zo goed als alles uitgezocht en geregeld voor ons nieuwe huis. Alleen de keuken nog ?.

De sleutel krijgen we 25/6 en we hopen drie maanden later te kunnen verhuizen.

Nu dit grotendeels duidelijk is konden we ons huidige huis in de verkoop gaan zetten. Afgelopen vrijdag werden de foto’s gemaakt en gisteren kwam ons huis op funda. Hopelijk is dit huis snel verkocht. In een volgend blog hoop ik daarover iets meer te kunnen vertellen. Hoop je met ons mee? 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je