{{ message.message }}
{{ button.text }}

en nu is het kerst en bijna oud en nieuw

Er is gewoon op dit moment helemaal geen kerstgevoel, het vriest niet eens..

Afbeelding blog 'en nu is het kerst en bijna oud en nieuw'

Vanwege het rotjaar wat we achter de rug hebben had ik al geen zin in kerst. Nu is het kerstavond en nog steeds is er geen kerstgevoel. Robert ten Brink is op tv en ik vindt al die gelukkige mensen niks aan. Eigenlijk best raar, ik  ben niet depressief maar kerst kan me echt gestolen worden. Ik heb me wel druk gemaakt om het weinige aantal Echte kerstkaarten die we gekregen hebben, niemand stuurt nog kaarten het is te duur geworden... alleen maar berichtjes op facebook die ik echt onpersoonlijk vindt. Ik heb wel kerstkaarten gestuurd want dat hoort erbij ook al vindt ik  het niks aan dit jaar. 2015 wordt ons jaar en gaan we echt knallen.... wij gaan ons best er in ieder geval wel voor doen.  deze 2 dagen komen we wel door en ook oud en nieuw zal vast goed komen. We krijgen maandag een nieuwe kitten en daar zijn we superblij mee en zien we ook naar uit. Dus oud en nieuw lekker kalm aan in huis wordt dat dus dan.... heerlijk onze eigen gang gaan. Misschien lig ik dan al wel om 11 uur in bed haha Op facebook hebben we aan een wedstrijd mee gedaan. We zijn daar dagwinnaar geworden en als we 11 februari de meeste stemmen hebben dan winnen we een reis naar Londen... daar hebben we eigenlijk wel zin in, mocht er nog iemand zijn die op ons wil stemmen houden we ons aanbevolen!!! Ik ga er nog een leuke avond van maken en ga heel snel weer een blog schrijven..

https://www.facebook.com/VolgIndependentFilms/app_...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je