{{ message.message }}
{{ button.text }}

En haar naam is...

Maar des te leuker ik het vind om te horen wat zij leuke of mooie meisjesnamen vinden. Nou daar komen bijzondere varianten uit. Negen van tien keer denk ik HOE DAN!?

Afbeelding blog 'En haar naam is...' Achtergrond blur afbeelding
TOFU

De jongens raken er soms niet over uit gesproken wanneer we het hebben over Tofu haar naam. Tofu, dat is nu even de naam van zusje. Nog een paar weken, officieel zes, en dan zullen wij kennis maken met het meisje dat dan inmiddels negen maanden lang in mijn buik heeft gezeten. Een MEISJE! Ik kan het soms nog steeds niet geloven, een meisje na drie prachtige jongens. 


GEDACHTES
Ik blijf maar denken; hoe zal ze er uit zien? Lijkt ze op de jongens? Wat voor haar heeft ze? (ja, lekker belangrijk maar dat vraag ik mij serieus af i.v.m. niet zo handig met haar). Hoe zal ze zijn? Is alles goed met haar? Zal de bevalling voorspoedig verlopen? En zo heb ik nog veel meer gedachtes die door mij heen dwalen. Ik hoop dat elke moeder (to be) dit herkent.


MEISJESNAAM

Maar goed, haar naam. Deze staat al zes jaar vast. Al tijdens de zwangerschap van Jenoah hadden we deze meisjesnaam en zijn nooit meer geswitched. Ik heb onlangs een punniknaam besteld en is zo tof geworden! Kan niet wachten om deze op te kunnen hangen in haar kamertje. De jongens weten haar naam uiteraard niet, want die kunnen die kaken niet op elkaar houden. Dat risico neem ik liever niet. Maar des te leuker ik het vind om te horen wat zij leuke of mooie meisjesnamen vinden. Nou daar komen bijzondere varianten uit. Negen van tien keer denk ik HOE DAN!? Hier volgt een lijstje van namen die de afgelopen weken, onder andere, de revue zijn gepasseerd. 


 • Sarah
 • Ewout
 • Elizabeth
 • Meghan
 • Badman
 • Ladybug
 • Spiderman
 • Jessica
 • Riley
 • Mara
 • Casper (van Emma)
 • Hulk
 • Emma (van Casper)
 • Eleonora

ECHTE NAAM
Zo kan ik nog wel even doorgaan. Wie weet staat Tofu haar naam er tussen, maar misschien ook niet hoe heten jullie dochters en hoe denken jullie dat TOFU echt gaat heten?

Ik ben benieuwd naar jullie ideeën en reacties!


Liefs,
Des

Afbeelding blog 'En haar naam is...'

Punniknaam (Bliszkids)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je