{{ message.message }}
{{ button.text }}

en dan ineens is daar de operatie van je man in zicht

Al ruim een jaar is mijn vrouw mijn man. Mijn dochter noemt hem al papa en wij spreken hem aan als hem of hij.

Afbeelding blog 'en dan ineens is daar de operatie van je man in zicht ' Achtergrond blur afbeelding

inmiddels is het al een ruime tijd 2016 en weet ik al 3 jaar dat mijn man echt man wilde zijn en al zeker 2 jaar staat dat vast voor en jaar hoor zo ging alles in 2015 van vrouw naar man. 

Ik dacht dat ik op bijna alles wel voorbereid was! 

Maar helaas dat is niet echt zo :(

Nee ik vind het niet erg dat hij graag man wilde zijn want ik heb hem nooit als vrouw gezien maar nu je werkelijk begint met hormonen en je zo een 3 a 4 hormoon behandeling verder bent gaan er dingen echt veranderen kwa karakter.

Zo had ik een ontzettend lieve en zorgzame vrouw in huis en zo had ik ineens een man die naar mijn idee echt een boekkie had gelezen hoe je man moes zijn want je kon bijna op de datum af zeggen wat er komen ging.

Mijn moeder heeft mij echt wel verteld dat een man eens in de 6 weken even flink aangesproken moes worden nou eerlijk waar dat is echt zo.

Ik hou echt zielsveel van hem en hij is echt goed met zijn dochter maar soms ben ik blij dat hij naar het werk is zodat ik alleen met de kleine ben.

Nu denk ik vaak het zal aan mij liggen aangezien we al 24 weken zwanger zijn van de tweede en hier in huis echt wel de nodigde hormonen door het huis gieren wil niet zeggen dat het altijd even leuk is.

Maar het engste vind ik nog steeds die verdomde operaties die gedaan moeten worden en ik erg bang ben dat dat niet goed gaat.

Ik ben al een poosje op zoek naar vrouwen die in het zelfde schuitje zitten als ik maar tot nu toe nie veel kunnen vinden omdat de meeste mannen ( vrouwen) geen partners hebben of nooit verteld hebben dat ze ooit vrouw waren. 

Waarom ik deze mensen graag wil leren kennen is omdat ik graag verhalen met hun uitwissel en het voor een gewone vrouw (sorry) moeilijk te begrijpen is voor ons wat wij mee maken op een dag kwa gedrag en omgang.

Tuurlijk praat ik met mijn man hier over maar dat wil niet zeggen dat ik geen vragen meer heb of dat mijn gedachten anders is maar hij kan mij niet vertellen waarom hij zo doet of iets dergelijks dus ik krijg geen bevredigend antwoord want hij ziet de dingen anders.

Maar wat ik wel heek zeker weet is dat ik blij ben als we in december zitten dan zit alles er als het goed is voor even er op en kunnen we zien hoe het dan gaat.

Maar ondanks alles! 

Ik hou zielsveel van deze gekke man ????

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je