Snap
  • Mama
  • Babyspullen
  • post

En dan dacht je het opgeruimd te hebben

Dochterlief is een weekend gaan logeren bij Opa en Oma. Ook maandag toen Mama vrij was ging ze zoals ze gewend is spelen bij (de andere) Opa en Oma. Mama lekker de tijd om te rommelen, maar nu na een halve ochtend....

Onze kleine meid mocht afgelopen weekend lekker logeren bij Opa en Oma. Heerlijk vond ze dat en eigenlijk was het nog niet om naar huis te gaan. Mama heeft heerlijk op haar gemak kunnen rommelen in het huis. Redelijk wat spul op internet te koop gezet, kledingkast van de kleine meid uitgemest en te kleine kleertjes te koop gezet. Ook maandag was voor haar een normale dag. Ik moet normaal werken op maandag, maar was deze maandag toevallig vrij. Maar goed onze kleine meid is toch gewoon gaan spelen bij (de andere) Opa en Oma. Dus Mama weer lekker verder aan de rommel. Heerlijk het huis lekker opgeruimd.

Alleen is daar nu helaas al niet veel meer van over. Hahhaha. Onze kleine meid is lekker aan het spelen en zo hoort het hoor, maar alles ligt weer door heel de woonkamer verspreid. Dat wordt dus straks samen opruimen voordat we gaan lunchen... Gelukkig kan onze kleine dame wel goed opruimen. Ze helpt dan ook altijd goed mee en dat is wel super fijn voor Mama!

Maar goed een kind hoort heerlijk te spelen en als het dan een rommel wordt dan heb ik er geen probleem mee, als ze maar lekker aan het spelen is. En dat opruimen, dat doen we dus lekker samen of als ze in bed ligt Mama lekker op haar gemakje.

10 jaar geleden

Inderdaad heel erg herkenbaar. Hier naast onze kleine man ook nog een pup in huis. Oftewel, als je het speelgoed van de een hebt opgeruimd, kan je weer beginnen aan het speelgoed van de ander. Maar ach, ooit gaat het voorbij en wie weet gaan we het dan wel missen.

10 jaar geleden

Zooo herkenbaar. Ik probeer dat tegenwoordig maar een beetje los te laten..hi,hi..

10 jaar geleden

En zo blijven we lekker bezig ;-)

10 jaar geleden

had het gemerkt ja van die spullen te koop :) in ieder geval zijn je kasten nog opgeruimd :)