{{ message.message }}
{{ button.text }}

En dan ben je ineens een dreumes...

En dan is het zover de mijlpaal van baby naar dreumes... wat is die tijd zo snel gegaan...

Afbeelding blog 'En dan ben je ineens een dreumes...'

Lieve Jaiden,

Papa en mama hebben heel lang op jou gewacht.. en vorig jaar op 30 juni 2015 konden we jou dan eindelijk in onze armen nemen! Daar was je dan 1 maand te vroeg want blijkbaar kon jij ook niet wachten om ons te ontmoeten.. 

We hadden een uitdagende start maar je was zo sterk en je ging zo snel vooruit! Wat zijn papa en mama trots op jou! We hadden best wel wat slapeloze nachten maar die horen erbij.. je hebt een gezonde eetlust en er was al snel niet meer te zien dat je een prematuur baby was.

Elke dag zie je dat je steeds meer je eigen persoontje ontwikkeld! Je bent een hele vrolijke, vriendelijke en mega blije baby! Je hebt nual een hele sterke eigen wil en dat vinden wij geweldig! 

Je leert elke dag nieuwe dingen op je eigen tempo.. alleen soms ben je liever lui dan moe hihi maar dat heb je niet van een vreemde hoor lieverd! Je brabbelt er lekker op los en soms zeg je woorden ook heel duidelijk je kan met hulp stapjes zetten en je kan zelf in de box gaan staan.. dingen leren door vallen en opstaan en soms krijg je daar stomme bulten van.. maar je bent een bikkel en het is al snel weer goed.

Vandaag ben je 1 jaar geworden en wat is dat 1ste jaar snel gegaan zeg! Vandaag hebben we bezoek gehad van opa en oma's en je peetoompje was ook even op verjaardagsbezoek geweest. Je heb een paar kadootjes gehad en veel kaartjes... voor jouw eerste verjaardag hadden we ook een cakesmash fotoshoot gedaan hihi wat was dat gaaf!! Je had heel de taart echt kapot gesmashd!! Gelukkig is onze gezins fotograaf een hele lieve vrouw en die vond het ook geweldig! 

Volgend weekend gaan we je verjaardag echt vieren dat ga je helemaal leuk vinden lieverd! 

Vanaf nu ben je geen baby meer maar een echte dreumes dus we zijn benieuwd of je ook last krijgt van dreumesdrama hihi hoe dan ook weet dat papa en mama altijd van je houden! En voor ons blijf je altijd ons prullie! ( ja ook als je later 1.85m bent ;-)..) 

Liefs 

Xxx

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je