{{ message.message }}
{{ button.text }}

En dan beleef je je ergste #momlife moment

OOIT....

Afbeelding blog 'En dan beleef je je ergste #momlife moment' Achtergrond blur afbeelding

Dus, ik had een heerlijke ochtend vandaag. Samen met mijn jongste meisje de oudste naar school gebracht. Heerlijk zonnetje, niks aan de hand. Daarna weer samen naar huis gelopen. Thuis aangekomen eerst even gezellig wat gedronken, een beetje samen gespeeld en daarna even met de fiets naar de Action. Daar moest ik namelijk nog een paar dingetjes halen. Dus wij stappen op de fiets, nog steeds een stralende dag en ik voelde me erg gelukkig. 

Aangekomen bij de Action merk ik langzaamaan wat blikken op. Ach gebeurt wel vaker, had ook wel een Good Hairday vandaag. Maar ineens werd het wel opvallend....Ik kijk omlaag naar mijn kleren, zit er weer ergens een grote tandpasta vlek ofzo? Maar nee, niks te zien...

Ik pak snel alles wat ik nodig heb en haast me naar de kassa, met mijn kleine Indy bij me. Die wel erg vrolijk was, het begon op te vallen. Bij de kassa aangekomen weer van die gekke blikken. Ik heb vast mega uitgelopen mascara....Ik wrijf nog wat over mijn ogen, maar laat het er maar even bij. Het is niet anders, morgen weer een dag. Daarna snel naar buiten, natuurlijk net vandaag geen spiegeltje in mijn tas, zal je altijd zien. Ach, nu maakt het ook niet meer uit, ik kijk thuis wel.

Thuis zet ik de fiets weg, neem de nog altijd veel te vrolijke Indy mee naar binnen en haast me naar een spiegel. Wat ik dan zie....OMG, dit geloof je niet. Er zit een sticker, midden op mijn voorhoofd. Een sticker! En wat erop staat, doet het er eigenlijk toe? Ach jawel, om het nog wat leuker te maken voor jullie. Een gouden glitterstaf, van Sinterklaas. Jep....om dat extra ironisch te maken; één van de dingen die ik had gekocht bij de Action waren chocolade kruidnoten. 

Hoe ik dat nou in hemelsnaam niet gemerkt heb vraag je? Natuurlijk merkte ik wel dat de sticker door mevrouw mijn lieve dochter op mijn hoofd werd geplakt. Zoiets vergeet je alleen.....En daarna vergeten om nog in de spiegel te kijken. 

Ondertussen zit die kleine etterbak me stralend aan te kijken en wijst naar mijn hoofd: 'mama! Je hebt nog steeds een sticker op je hoofd hoor! Mooi!'

Bedankt hè. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Momlife

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je