Snap
  • Mama

En daar lig ik dan....

En daar lig ik dan in bed met een beeld wat ik maar niet kwijt kan raken. Een beeld van een klein verdronken onschuldig kindje..

Een aangespoeld klein jongetje schokt de hele wereld. zo lig ik er ook wakker van. Een klein onschuldig jongetje aangespoeld op het strand.... Aangespoeld alsof het niks is... En ik kijk naar mijn slapende dochter en kan de gedachte niet van me afschudden dat ik dit nooit wil mee maken, maarja dat wil geen enkele ouder.  Zo'n klein ontzield lichaampje.... Alleen op het strand..zonder papa of mama om hem te beschermen.  Hij heeft hier niet om gevraagd en toch is dit waar het hem heeft gebracht... Aangespoeld op het strand met zijn gezichtje in het zand....Ik slik nog eens en besef des te meer hoe een rijkdom een kinderleventje is. 

8 jaar geleden

helaas is dat ook niet echt realistisch.. de problemen zouden in hun eigen land opgelost moeten worden maar dat word ook niet gerealiseerd. Het is en blijft een triestige wereld daardoor.

8 jaar geleden

Ook ik zat gisteravond met tranen in mn ogen op de bank, verbijsterd kijkend naar de foto van dat binkie. Ergens had ik gewild dat ik het niet had gezien...

8 jaar geleden

Heel mooi gezegd. Ik krijg deze vreselijke foto ook niet uit me hoofd.

8 jaar geleden

Verschrikkelijk he het verlaat mijn netvlies ook niet meer.. Het maakt me kwaad, kwaad op deze goistische wereld waarin vooral IKKE telt.. Door mn hoofd spoken al die facebook berichten en plaatjes die dagelijks gedeelt worden over asielzoekers,Wilders en dat de grenzen dicht moeten... Ik schaam mij er plaats vervangend diep voor, wat had ik graag met mijn al grote gezin van 4 kinderen en een pleegzoon en minimum inkomen voor dit kereltje willen zorgen als dat hem had kunnen redden ,hier was hij wel welkom geweest... Net zoals alle mensen voor mij welkom zijn die opzoek zijn naar vrijheid en veiligheid!!!