{{ message.message }}
{{ button.text }}

En daar lig ik dan....

En daar lig ik dan in bed met een beeld wat ik maar niet kwijt kan raken. Een beeld van een klein verdronken onschuldig kindje..

Afbeelding blog 'En daar lig ik dan....' Achtergrond blur afbeelding

Een aangespoeld klein jongetje schokt de hele wereld. zo lig ik er ook wakker van. Een klein onschuldig jongetje aangespoeld op het strand.... Aangespoeld alsof het niks is... En ik kijk naar mijn slapende dochter en kan de gedachte niet van me afschudden dat ik dit nooit wil mee maken, maarja dat wil geen enkele ouder.  Zo'n klein ontzield lichaampje.... Alleen op het strand..zonder papa of mama om hem te beschermen.  Hij heeft hier niet om gevraagd en toch is dit waar het hem heeft gebracht... Aangespoeld op het strand met zijn gezichtje in het zand....Ik slik nog eens en besef des te meer hoe een rijkdom een kinderleventje is. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je