Snap
  • Mama

En daar is hij dan..mijn 10 wist je datjes!

Vroeger op school hadden we een test; ben je een leider, een afzetter, of een kuddedier. Ik was een kuddedier, iemand die volgde. Nu weer :)

Poeh, zijn er wel 10 leuke weetjes over mij en mijn gezin te bedenken? Alhoewel, wie heeft gezegd dat het leuke weetjes moeten zijn?

Wisten jullie dat...

1. ...ik vroeger altijd zei dat ik nooooit zou gaan zoenen, nooooit zou gaan trouwen en zeker nooooit seks zou gaan hebben? En dat ik inmiddels toch echt al wel een paar keer gezoend heb, toch echt al 7 jaar getrouwd ben en ook 3 kindjes hebt (dus tja die seks..)

2. ...ik dus inderdaad 3 prachtige kindjes heb van 2, 4 en 6 jaar. Een lieve man en ook een leuk konijn genaamd Meneertje Wit.

3. ...wij dus een konijn hebben genaamd Meneertje Wit, maar dat hij alles behalve wit is? Mijn zoon heeft zijn naam bedacht en die was er echt van overtuigd dat dit het moest worden.

4. ...ik een bewuste thuisblijfmoeder ben, enerzijds omdat ik gewoonweg de zorg voor MIJN kinderen niet uit handen kan en wil geven en wij het geluk hebben dat dit financieel haalbaar is.

5. ...de anderzijds van mijn keuze om thuisblijfmoeder te zijn gekomen is door het feit dat mijn kinderen allemaal 'zorgen' kindjes zijn. Nu klinkt dit heel zwaar, maar van kleins af aan hebben we regelmatig bij de huisarts en in het ziekenhuis gezeten om verschillende redenen, en dan is het toch heel fijn dat ik altijd thuis ben.

6. ...ik stiekem wel aan het fantaseren ben hoe ik straks weer terug kan en ga keren op de werkvloer. Wat ga ik doen, hoeveel uur, waar?Allemaal vragen waar ik nu af en toe al wel mee bezig ben.

7. ...wij verslaafd zijn aan naar de wok gaan. Dat onze kinderen als ze een uitje mogen kiezen, zeggen dat ze naar de wok willen. Dat het personeel van de wok ons inmiddels al bij naam kent (schaam). Maar dat we helaas dan weer niet het geld hebben om zo vaak te gaan als dat we zouden willen :-)

8. ...ik het geweldig vind dat mijn kinderen nu eindelijk oud genoeg zijn om disney films te kijken, omdat ik dat stiekem zelf wel erg leuk vind om naar te kijken.

9. ...ik mijzelf een creatieve moeder noem en dit in veel gevallen ook ben, maar dat als mijn kinderen vragen of ik een paard of iets dergelijks wil tekenen, mij dit eigenlijk niet eens lukt?!

10. ...al mijn blogjes die ik heb geschreven ook daadwerkelijk berust zijn op de waarheid en ik het fantastisch vind om dit met   jullie te delen!

8 jaar geleden

Leuk! wat ik zelf wel fijn vond om te lezen is dat je een bewuste thuismoeder bent! Tegenwoordig is het allemaal maar zo normaal om met zijn tweeen aan het werk te zijn. Hoewel het bij mij niet helemaal een bewuste keuze is, geniet ik er stiekum wel heel erg van om thuis bij mijn kleintje te kunnen zijn! Erg leuk die naam van jullie konijn ook! Snap je gelijk waarom je als ouders de naam van je kind kiest en niet het broertje of zusje laat kiezen ;)

8 jaar geleden

Ik ook! :-)

8 jaar geleden

Ik vind de wistje dat blogjes erg leuk