{{ message.message }}
{{ button.text }}

Elke maand een leuk cadeautje

Afbeelding blog 'Elke maand een leuk cadeautje'

Als ik in de stad loop zie ik altijd allemaal leuke en lekker verzorgingsproducten liggen in de schappen, mooie make-up en nagellakjes. Maar sinds bentley is geboren 2 jaar terug is er niet veel geld over om mijzelf is goed te verwennen met deze producten omdat ze vaak handen vol geld kosten.

Sinds december 2012 heb ik echt de perfecte oplossing gevonden. Ik koop alleen nog de dingen die ik echt nodig heb en krijg elke maand 2 beauty boxen. 

Wat is een beautybox:

Een beautybox is een box waar je een maand abonnement op kan nemen en dan krijg je elke maand voor ongeveer 12.50 een cadeautje op de deur mat. In zo een box zitten altijd minstens 5 producten fullsize of samples maar altijd meer waard als wat je betaald hebt voor de box.

 

Welke boxen zijn er dan allemaal:

Er zijn verschillende boxen in de omloop is zal ze op volgorde zetten van wat ik zelf de beste boxen vind.

1. Glossybox

2. Truly yours

3. Style case (ja inderdaad van de rtl reclames)

4. Beautybox

5. vip box

 

Er zullen misschien wel meer boxen in omloop zijn maar dat weet ik dan weer niet.

Nummer 1 t/m 3 kan ik echt aanraden het is echt elke maand een cadeautje voor jezelf om dat binnen te krijgen.

Nummer 4 heb ik zelf nog niet gehad maar de inhoud word steeds minder leuk wat ik van de foto's heb gezien.  niet waard om het abonnement door te laten lopen.

Nummer 5 is een dochter onderneming van cosmeticadeals en is in verhouding met de andere boxen te duur voor wat je krijgt. Zelf heb ik deze box 1 keer gehad en het voelde alsof ze rest partijen in deze boxen doen van hun moederbedrijf. de eerste box is €5 dat is een leuk bedrag om het een keer te proberen maar ik vind de boxen de €15 niet waard om het abonnement door te laten lopen.

 

ook leuk om te weten op Facebook is een pagina Glamourswitch daar kan je jouw box producten die je niet gaat gebruiken of toch niet zo leuk vind ruilen met andere voor producten die je wel graag zou willen hebben.

 

 

**update**

 

2 mei is er een pop-up store van glossybox in Amsterdam op de haarlemmerdijk nr.41.

 

je kan daar losse boxen kopen met korting ook hun exclusieve Moederdag box verkopen ze die dag.

Het team van O.P.I. is aanwezig om je handen en nagels een make-over te geven. Het team van Grand Marnier is er om heerlijke cocktails te bereiden en er zijn snacks aanwezig.

de shop is open van 9 uur s'ochtends tot 9 uur s'avonds!

deze dag is voor bestaande leden een goede kans om gemiste boxen aan te schaffen en nieuwe leden een leuke manier om kennis te maken!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je