Snap
  • Mama
  • post

Elke dag sta ik stil...

Hoe blij ik elke dag ben met een gezonde baby

Hoe intens gelukkig ik ben dat ik op de eerste plaats zwanger mocht raken, alles goed bleef gaan en nu een super gezonde knul heb van alweer bijna 6 maanden.

Je hoort tegenwoordig te vaak hoe het ook kan. Ik heb bijvoorbeeld een tweelingzusje met wie ik echt heel close ben en die is al 4 jaar bezig om zwanger te worden en horen net pas na 4 jaar dat haar eitjes van zeer slechte kwaliteit zijn. Ik zou haar dolgraag willen helpen dmv eicel donatie maar heb zelf ook nog een kinderwens. Wat als er een infectie optreedt als ik IVF behandelingen voor haar ga doen? Ik en zij helemaal vergeef mezelf nooit.

Het is zo'n wonder om het geluk van kinderen krijgen en natuurlijk ook dat ze het goed doen en gezond zijn.

Nu is mijn beste vriendin pas bevallen met 32 weken en dan zie je dat kleine meisje die nog geen 1700 gram weegt en sta je weer stil bij het feit dat wij een een normale start hebben gehad en is zoveel waard.

Ik sta tegenwoordig elke dag stil en kijk ik vol liefde naar mijn en besef ik meerdere keren per dag dat het allemaal echt niet vanzelfsprekend is.

10 jaar geleden

Echt om dankbaar voor te zijn!

10 jaar geleden

Inderdaad! Het is erg belangrijk om je zegeningen te tellen.

10 jaar geleden

Een kindje is een zegen, en een gezond kindje helemaal. IK heb en ivf gehad en ca 16 jaar er op moeten wachten. Dus ik begrijp je heel goed. En ik ben nog iedere seconde dankbaar! Geniet en laat ndanks dat het soms moeilijk is je zus wel mee genieten! Ik vond dat kinderloos wel heel belangrijk. Dan had ik tenminste nog iets en kon ik mijn liefde kwijt!