{{ message.message }}
{{ button.text }}

Elke dag sta ik stil...

Hoe blij ik elke dag ben met een gezonde baby

Afbeelding blog 'Elke dag sta ik stil...' Achtergrond blur afbeelding
Hoe intens gelukkig ik ben dat ik op de eerste plaats zwanger mocht raken, alles goed bleef gaan en nu een super gezonde knul heb van alweer bijna 6 maanden. Je hoort tegenwoordig te vaak hoe het ook kan. Ik heb bijvoorbeeld een tweelingzusje met wie ik echt heel close ben en die is al 4 jaar bezig om zwanger te worden en horen net pas na 4 jaar dat haar eitjes van zeer slechte kwaliteit zijn. Ik zou haar dolgraag willen helpen dmv eicel donatie maar heb zelf ook nog een kinderwens. Wat als er een infectie optreedt als ik IVF behandelingen voor haar ga doen? Ik en zij helemaal vergeef mezelf nooit. Het is zo'n wonder om het geluk van kinderen krijgen en natuurlijk ook dat ze het goed doen en gezond zijn. Nu is mijn beste vriendin pas bevallen met 32 weken en dan zie je dat kleine meisje die nog geen 1700 gram weegt en sta je weer stil bij het feit dat wij een een normale start hebben gehad en is zoveel waard. Ik sta tegenwoordig elke dag stil en kijk ik vol liefde naar mijn en besef ik meerdere keren per dag dat het allemaal echt niet vanzelfsprekend is.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je