{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eindelijk Weekend midden in de week!

Jaja eindelijk is ook mijn weekend begonnen. Niet op zaterdag en zondag zoals normaal. Nee voor mij nu dinsdag en woensdag.

Afbeelding blog 'Eindelijk Weekend midden in de week!'

Jaja eindelijk is ook mijn weekend begonnen. Niet op zaterdag en zondag zoals normaal. Nee voor mij nu dinsdag en woensdag.

Ik moet ook af en toe in het weekend werken en zo ook afgelopen weekend. De kinderen hadden dus een Papa weekend. Vrijdag moest ik ook al tot laat werken. Toen ik thuis kwam lagen de kids al op bed. Papa moest nog weg, anders was Mama nog niet thuis geweest maar op het zwembad om te trainen. Maar goed Papa had een afspraak dus trainen ging niet door. Mama dus lekker op de bank geploft na een (te) lange dag werken.Vervolgens begon zaterdag iets te vroeg. De kids dachten dat het om half zeven al tijd was om op te staan. En als die wakker zijn, zijn ze ook echt wakker haha.

Mama weer naar het werk. Waar het redelijk rustig was. Vervolgens na het werk naar huis racen om even vijf minuten thuis te zijn. Kids een kus te geven, zwemtas pakken en hup op naar het zwembad. Er moest namelijk een wedstrijd gespeeld worden. Gelukkig gewonnen dus niet voor niets al dat gehaast. Na de wedstrijd moest ik ook nog “even” achter de jurytafel bij de volgende wedstrijd en daarna kon ik eindelijk weer naar huis. Waar Papa al lag te slapen die was bek af van een dagje met de kids. Het was geloof ik kwart voor negen! Hihihaha

Zondag weer werken en daarna helemaal niets! Lekker naar huis. Gezellig visite in huis en de volgende dag weer werken. Nu EINDELIJK weekend!

Volgend weekend weer een druk weekend. Niet met werken, maar zaterdag een feest, Papa moet werken, Mama wedstrijd spelen (ver weg) en de kids gaan bij Opa en Oma logeren (alleen wonen die niet bij de deur). Het wordt dus ’s ochtends klaar maken voor feestje (is een suprise party en we moeten een hapje meenemen, dochterlief gaat dat lekker zaterdagochtend maken), dan even naar het feestje in de middag (1,5 uur max.) en dan door naar Opa en Oma om wat later in de middag de kids af te leveren en dan snel naar huis om klaar te maken om nar de wedstrijd te gaan. Pfff ik wordt er nu al moe van als ik er aan denk… Maar gelukkig kunnen we zondag wel uitslapen!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je