{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eindelijk toch een bezoekje aan de dokter

Omdat ik voor Liam naar de dokter moest, besloot ik dat het het beste was om ook voor mezelf een afspraak te maken.

Afbeelding blog 'Eindelijk toch een bezoekje aan de dokter'

Liam is ondertussen alweer zo’n drie weken verkouden, dus vond ik het toch tijd om eens een bezoekje aan de dokter te gaan brengen. We hadden al van alles geprobeerd (neusspray, luuf, een ui en rhinocaps) maar niks van dit alles hielp, dan zou de dokter toch wel iets voor hem hebben? Aangezien hij ook elke keer aan zijn oortjes trekt dacht ik dat hij misschien ook nog weleens oorontsteking zou kunnen hebben. Nadat hij Liam zijn oortjes, neusje en keeltje had nagekeken, bleek er niks aan de hand te zijn. Gewoon een normale verkoudheid die ik met neusspray nog steeds kon behandelen. Ook heeft Liam er in principe geen last van en blijft het een blij ei. Mocht hij er wel last van gaan krijgen kunnen we altijd nog bij de KNO-arts langs gaan.

Omdat ik voor Liam naar de dokter ging had ik besloten om voor mezelf ook gelijk een afspraak te maken. Om mezelf te helpen was dit uiteindelijk toch echt de beste oplossing. Nadat ik afgelopen weekend een uitbarsting tegen mijn moeder had gehad, en het eigenlijk nu pas echt langzaamaan door ging dringen dat ook Liam, Edwin en mijn familie er erg onder lijden. Dat ik nu ook echt deze stap durfde te zetten, was voor hen een hele geruststelling.

Mijn moeder is meegegaan naar de dokter. Zo kon zij Liam na zijn consult meenemen naar de wachtkamer, en kon ik op mijn gemak mijn verhaal doen. Ik brak eigenlijk gelijk. Nadat ik mijn verhaal had gedaan tegen de dokter schrok hij er wel van. Ook omdat ik er nog zolang mee heb rondgelopen. Het leek hem de beste oplossing om een afspraak te maken bij iemand van de GGZ (geestelijke gezondheids zorg). De afspraak maakte hij voor mij, en deze staat nu voor aanstaande woensdag.

Volgende week vertel ik meer over mijn afspraak met deze vrouw van de GGZ.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je