{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eindelijk peuterspeelzaal!

Afbeelding blog 'Eindelijk peuterspeelzaal!' Achtergrond blur afbeelding

Vandaag was de dag! Jesse mocht gaan wennen bij de peuterspeelzaal! Wat hebben we hier naar uitgekeken. Jesse ging al eerder naar de opvang toen wij beide nog werkten, maar ja toen kwam Corona en the rest is history wat betreft de eerste lockdown. Toen alles weer open mocht hebben we besloten Jesse thuis te houden omdat hij best vastbaar is voor groepjes, snotneuzen etc. Na een poos zagen we aan hem dat hij er toch wel behoefte aan had.

Maar ja, beide thuis dan heb je geen recht meer op toeslagen. Dus via een omweg hebben we kunnen regelen dat Jesse nu naar de peuterspeelzaal mag gaan voor de laatste drie maandjes want in januari wordt hij alweer vier!!!

Vanmorgen hadden wij het intake gesprek en mocht Jesse vast gaan wennen, het intake gesprek was vrij vlot klaar. Even naar Jesse toe om hem gedag te gaan zeggen.

Door Robin had ik ineens door dat wanneer Jesse het spannend vind, hij zijn vinger in z'n neus steekt ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Geen draai met z'n voetje, of draai aan z'n haar... Nee lekker ordinair een vinger in je neus!

Hij deed wat we niet verwacht hadden want hij wilde weer mee naar huis! Shit! Gelukkig had de leidster hem snel door en wist hem mee te nemen. Nou daaaahaaaag ventje!

Om 12.30 uur mochten we hem ophalen, demi mee want zij wilde dat ook wel zien. Komt de leidster met een briefje aan waar twee! Twee! Stickers op zitten! Heeft die little โ€ฆ. Toch gewoon even netjes zijn plasjes op de wc gedaan!! Wow, ik was stomverbaasd! Thuis is hij de luie peuter ๐Ÿ˜‚ hier is hij het strevende lieve ventje. Nou prima! Zolang jij maar zindelijk gaat worden voor school begint!

Geloof me we hebben al best vaak pogingen gedaan, maar ja die luier is toch lekker warm ofzo?! Snap ik, maandverband zit ook altijd zo fijn ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿคญ.

Daaaahaaaag 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je