Snap
  • Mama
  • Gezond

Eindelijk mooi weer!

​Wat fijn dat eindelijk de zon schijnt! Eindelijk is het niet meer koud!

Wat fijn dat eindelijk de zon schijnt! Eindelijk is het niet meer koud! Eindelijk kunnen we zonder jas naar buiten, zelfs op de blote voeten! Heerlijk! 
Eindelijk is het droog!
Nog niet zo lang geleden leek het wel of het niet meer kon stoppen met regenen. Blegh! Het enige leuke wat je buiten kon doen was in de plassen stampen... Maar ik heb toch liever zon en warmte, lekker buiten op het gras, in de zandbak, van de glijbaan, buiten eten of gewoon lekker buiten een boek lezen (als je daar dan eens tijd voor hebt...) Heerlijk dit weer!!
Genieten jullie (en je kindjes) er ook zo van?
Hier staat nu de hele dag de deur open en we zijn ook bijna de hele dag buiten, van 's ochtends met het broodje tot 's avonds het warme eten! En dan is het nog niet eens officieel zomer, dat duurt nog een maand!
Van mij mag er een heerlijke, zonnige, warme zomer komen zodat we nog meer tijd buiten kunnen zijn. Zo fijn!!
Geniet van het mooie weer!!

9 jaar geleden

Zo heerlijk dit weer! Mijn kinders zijn echte buitenkinderen, dus deze dagen zijn geweldig voor ze!

9 jaar geleden

Hoi Shopaholic, wat heerlijk! En het is al helemaal heerlijk dat je hier ook tijd voor hebt. Ik ben op dit moment zwanger en werk nu nog fulltime. Ik kan dit dus alleen in het weekend doen. Toevallig was het afgelopen weekend heel mooi weer dus heb ik er ook van genoten. Je wordt er gewoon lekker vrolijk van. Ik duim in ieder geval met je mee dat we weer een mooie zomer tegemoet gaan (en daarna weer een zachte winter aangezien ik een koukleum ben)!