{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eindelijk een blog..

Ik wil gaan ‘bloggen’ over compleet uiteenlopende onderwerpen: Allereerst zal natuurlijk mijn lieve dochter erin voorkomen, een heerlijke peuter-puber die de oren van je hoofd kan praten en de grappigste dingen eruit gooit. Ik ben me er wel van bewust dat ìk alles grappig vind en anderen die niet haar papa of mama zijn hier iets realistischer in staat en ik zal dan ook een schifting maken in wat écht een blog waard is. Uiteraard gaan er ook verschillende opvoedkwesties voorbij komen. Onderwerpen waar waarschijnlijk wel álle ouders van kinderen in dezelfde leeftijd hun hoofd over breken. Daarnaast gebeuren er in mijn leven of in de algemene samenleving zaken waar ik graag wat over ventileer of vertel.

Afbeelding blog 'Eindelijk een blog.. '
Hallo allemaal, ik ben Joyce (29), getrouwd met Paul (29), samen zijn we trotse ouders van Sarah (2), ik werk in de kinderopvang. Een tijd heb ik gedacht over een blog. Leek me leuk! Maar tja.. wat heb ik dan te melden? Wie zou 'mij' willen lezen? De laatste tijd merk ik dat ik steeds vaker denk 'dit is iets wat ik wil delen' of ‘ik wil hier graag een stukje/column/blog over schrijven... Ik wil gaan ‘bloggen’ over compleet uiteenlopende onderwerpen: Allereerst zal natuurlijk mijn lieve dochter erin voorkomen, een heerlijke peuter-puber die de oren van je hoofd kan praten en de grappigste dingen eruit gooit. Ik ben me er wel van bewust dat ìk alles grappig vind en anderen die niet haar papa of mama zijn hier iets realistischer in staat en ik zal dan ook een schifting maken in wat écht een blog waard is. Uiteraard gaan er ook verschillende opvoedkwesties voorbij komen. Onderwerpen waar waarschijnlijk wel álle ouders van kinderen in dezelfde leeftijd hun hoofd over breken. Daarnaast gebeuren er in mijn leven of in de algemene samenleving zaken waar ik graag wat over ventileer of vertel. Ik denk dat dit de reden is dat veel mensen een blog maken... dus waarom ik niet.. Daarom bij deze ... na eigenlijk jaren twijfelen .. wordt ik een blogster! Reacties op blogs zijn zeker gewenst!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je