{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eindelijk de sleutels

Even afwezig

Afbeelding blog 'Eindelijk de sleutels'

Einde is in zicht en ik mag in de loop van de week verhuizen. Xavi en ik krijgen een aangepaste woning. Begin februari heb ik dit goede nieuws te horen gekregen dat tegen de zomer de woning klaar zou zijn. Eind februari zijn ze met de bouwtekeningen geweest en werd er bij vermeld dat de woning in maart klaar zou zijn. Dus ik als een gek alles inpakken. Ik ga een straat verder verhuizen dus ik kon af en toe even spieken hoe de stand van zaken waren. We hadden ook meteen een afspraak gemaakt om de woning in maart te gaan bezichtigen. Maar een week van te voren was ik gaan kijken en toen stond er niet eens de aanbouw. Ik maar even contact opgenomen met de projectleider via mail. Waarop zijn reactie was " volgende week is de woning niet klaar" excuses hier en daar. Ik zei meteen dat is fijn. Want als ik niet was gaan kijken dan stonden mijn meubels mooi op de stoep op het nieuwe adres! Gelukkig heb ik niet veel zorgen aan mijn hoofd, dus dit kan er ook nog wel bij🙄

De datum is nu 3 keer verplaatst. Ik heb wel geregeld dat ze mij de woning geverfd moeten opleveren, ze moeten me ergens in tegemoet komen. Maar dat was geen probleem. Als alles goed gaat krijg ik deze week al een sleutel om al wat spullen te verhuizen naar de nieuwe woning.
Nieuwe start, nieuw begin met mijn aapje, alles aangepast voor Xavi en ook om de verzorging makkelijker te maken.

Dus de komende weken worden er geen blogs geplaatst. Eerst helemaal settelen, zodat ik daarna rustig verder kan gaan met mijn verhaal.

Tot snel! 👋

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #wmowoning

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je