{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eindelijk dat nieuwe jaar.

jaar wisseling en alles wat er om heen valt.. na de wisseling ook nog werken.

Afbeelding blog 'Eindelijk dat nieuwe jaar.'

Alles is voorbij, van hele maaltijden met kerst tot aan het knallen van de champagne met oud en nieuw. Dit jaar moest ik werken met oud en nieuw tot 23.00 daarna door na vrienden waar mijn vriend en de kleine waren. Hun waren er al vanaf 8 uur en die waren toen al begonnen met het drinken van bacardie. Ik had van te voren gezegd matig de drank want ik vindt het niet leuk om om 11.30 aan te komen en jou al aangeschoten te zien.. mijn collega bracht  mij na onze werk shift na die vrienden toen want ik mocht niet te voet die 5 minuten door al dat vuurwerk door wat afgeschoten werd lopen.. ben ik dan eindelijk bij die vrienden zitten al die vrouwen in de bank net of ze bijna in slaap gaan vallen en ik kom daar super opgewekt en vol zin in een feestje en klaar wakker.. met iedereen praatje gemaakt en even bij gekletst over de kinderen. toen vroeg men aan mij wat ik doe met lars als hij niet wakker zou worden. waarop  mijn antwoord was ik laat hem lekker liggen en als hij wakker word pak ik hem wel even.. champagne paar min voor 12 werd ingeschonken en iedereen een glas aftellen gaat beginnen en ja hoor eindelijk dat punt van het is zover gelukkig nieuwjaar! eerst al die vrienden zoenen en de beste wensen wensen en dan  na buiten na het vuurwerk kijken en alle mannen als kleine kinderen voor werk gaan afsteken met alle voor bereidingen erbij. ik sta net buiten komt 1 van die andere meiden met min zoontje op haar arm na beneden. ben ik maar binnen gaan staan, dan is het geluid iets minder dan buiten.. hij vond het prachtig en genoot echt van het siervuurwerk, alleen die harde knallen vond hij niet zo leuk. maar wie vindt die harde knallen nu wel leuk? na het vuurwerk en lars weer op bed leggen had mijn vriend om half 2 zoiets van het is genoeg geweest zullen we na huis gaan. waarop ik heel bot antwoorden nee daar heb geen zin. omdat ik maar paar glaasjes op had en gewoon klaar wakker was, we zijn uit eindelijk om half 4 na huis gegaan. ik legde dan onze lars op bed en meneer ging even zitten in de bank en toen ik terug beneden kwam lag hij te slapen. ben ik zelf na bed  gegaan en de paar uur later  kwam ik beneden met lars en lag hij nog steeds in die bank. na het ontbijt zijn we snel na de uitstrooi plek van mijn moeder gereden en daar een bloemetje gaan wegleggen en gelukkig nieuwjaar wensen eenmaal thuis nog wat eten en daarna kon ik aan het werk tot 23.00 in de avond.ik was helemaal gesloopt...Vandaag laatste dagje werken en dan 3 dagen weekend.. nog even en dan extra slapen 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je