{{ message.message }}
{{ button.text }}

Einde verlof en weer moeten werken

En dan is het zo ver. We kunnen het niet langer uitstellen we moeten nu dan toch echt op zoek naar een kinderdagverblijf.

Afbeelding blog 'Einde verlof en weer moeten werken'

Tijdens de zwangerschap hebben we het er even over gehad, wat gaan we doen kinderdagverblijf of gastouder en hoeveel dagen, we besloten: we wachten nog even we hoeven nu nog niet te beslissen.. 

Na de bevalling begonnen we weer, wat gaan we doen als ik weer moet werken?? Oplossing gevonden, opa heeft een vaste dag, tante kan ook wel oppassen, papa kan thuiswerken en dan 1 dag kdv of gastouder, we hebben nog ongeveer 10 weken dus dat komt wel.. 

(Helaas kan ik vanwege een opleiding niet minder gaan werken en zal ik zeker nog een jaar 32 uur moeten blijven werken) 

Nog 4 weken verlof oh we hebben nog tijd, we gaan nu wel even alle voors en tegens naast elkaar leggen.. (Deze obsessieve mama kan absoluut niet kiezen voor gastouder of kdv, niet omdat de personen niet goed zouden zijn, maar omdat mama moeite heeft met loslaten en moeite heeft met andere manieren van verzorgen dan haar manieren).

Toen hadden we nog maar 2 weken de tijd.. Oké wat gaan we doen?? Nou absoluut geen gastouder, dus dan maar kdv als t echt moet.. 

Eindelijk hadden we 4 kdv's gevonden daar vielen er al 2 vanaf omdat die niet voldeden aan mama's extreme en ohzo belachelijke eissen.. 

En dan ga je kijken bij het kdv naar 1e keus, ja schatje dit wordt het ik heb hier vertrouwen in en aangezien propje zijn neven hier ook zitten wil ik dit kdv!! Nou zegt papa we wachten die andere ook nog even af.. 

Ik heb mijn besluit al genomen het wordt de eerste!! Maar papa heeft gelijk die andere moet ook nog even bezocht worden.. 

Dus al dat uitstellen en afwachten heeft nu als gevolg ik moet volgende week weer werken en heb nog geen kdv!! Oh oh oh..

En dan is het definitie ik moet echt weer werken.. En ik wil helemaal niet!!! Maar dat heeft bijna iedere pasgeboren mama volgens mij wel..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je