{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ehhhh titel, eeehhh, ehhhhh.....

Manlief, heeft weer eens een leuke site voor me gevonden (echt waar hij vindt vaak leuke dingen waar ik me kostelijk mee kan vermaken)....

Afbeelding blog 'Ehhhh titel, eeehhh, ehhhhh.....'

Deze keer mamaplaats, echt iets voor jou, je wilt toch schrijven? Ja ik wil wel schrijven, een kinderboek, lijkt me altijd nog eens leuk maar ja waar begin je. Niet dus want tijd, ideeën en vooral lef ontbreken dan nog weleens. Maar misschien is dit, je eigen blog. Na een tijdje wat blogs gelezen te hebben, baby ligt op bed, huis is school, werk is gedaan dan toch maar de stoute schoenen aan. 

Maar ook hier waar begin je? Wat zouden anderen leuk vinden om te lezen, wat vond ik zelf de leukste blogs, waar praat ik graag over. Mijn kleine man, mijn grote man, sporten, koken, bakken, voeding in het algemeen, opvoeden, blunders. Tsja zoveel ideeën maar ik moet nu toch echt ergens naar toe gaan werken.  Laten we dan maar beginnen bij het begin.

Oké ik staar nu een tijdje naar het computerscherm en allerlei gedachte schieten door mijn hoofd maar het wordt nog geen verhaal. Nou ja een onsamenhangend geval waar eigenlijk niet echt een boodschap inzit of echt ergens overgaat. Nu ik er over na zit te denken is dat ook best een kunst, een stuk schrijven over eigenlijk niet zo heel veel....... 

Oja ik had ook nog bedacht dat mij blog niet te lang moest worden want ik merk dat ik zelf soms afhaak bij lange verhalen. Oeps baby is echt niet blij. Dit wordt dan maar mijn eerste blog. Ik beloof de volgende keer wel ergens over.....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je