{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eet je wel?!

Eet je wel? je ziet er zo dun uit. Heb je anorexia? Je bent wel dun zeg... Anorexia patiëntje

Afbeelding blog 'Eet je wel?!'

Ja, al deze dingen vlogen mij om de oren... 

Nadat ik Fabio had gekregen was ik zo onwijs veel afgevallen. Ik at voor 2 maar ik was gewoon zo dun dat je mijn ribben zowat kon tellen.

Ik voelde mij zo rot. Ik vind het verschrikkelijk. Ik was ZO dun. Regelmatig vroegen mensen mij eet je wel? je bent zo dun. "JAAA! ik eet!" was dan altijd mijn antwoord. Niemand nam daar genoegen mee en geloofde mij gewoon niet. 

Ik werd er zo onzeker van. Ik probeerde maar meer en meer te eten. Ik begon zelfs ook en hele zak chips of een hele reep chocola erbij op te eten. Alles om maar aan te komen.

Of het hielp? Nee. Ik kwam geen een gram aan. Het frustreerde mij zo erg.

Op een gegeven moment vond ik het zo verschrikkelijk om de vraag maar steeds weer te krijgen of ik wel at, dat ik altijd eten mee nam in mijn tas. Wanneer iemand mij dan de vraag stelde pakte ik het eten uit mijn tas en begon ik het heel uitgebreid te eten. 

Ik was radeloos... Ik voelde mij niet alleen slecht door alle opmerkingen maar ik merkte dat mijn gezondheid ook niet goed was. Ik WAS te dun mijn lichaam had geen energie, ik was veel moe en zodra ik honger kreeg moest ik meteen eten want ander voelde het alsof ik flauw ging vallen.

Ik wilde dit niet zo langer ik voelde mij zo onzeker. 

Ik liet mijn schildklier testen bij de dokter maar daar was niks mis mee. ik moest iets doen dit kon zo niet langer. Ik begon op internet op te zoeken hoe je kon aankomen op een gezondere manier dan met zakken chips en repen chocola. 

En daar las ik het SPORTEN! Ik had altijd gedacht dat sporten om af te vallen was maar na een aantal verhalen en tips te hebben gelezen wist ik het. Ik ging naar de sportschool.

Zo ging ik naar de sportschool en dronk ik calorierijke drankjes. ik merkte al heel snel verschil! ik was was aangekomen, ik zag er gezonder uit kwa uiterlijk, ik kreeg meer energie en werd minder moe. 

En zo verdwenen de nare opmerkingen langzaam. het verschil was minimaal maar genoeg om er gezond genoeg uit te zien om die nare opmerkingen niet meer naar mijn hoofd te krijgen!


Skinny shaming is NOT DONE jij weet niet hoeveel verdriet dat kan doen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je