{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eerste wedstrijd van het seizoen.

Vandaag was het weer zover de eerste wedstrijd van het seizoen voor Mama. weer een periode van planning is aangebroken.

Afbeelding blog 'Eerste wedstrijd van het seizoen.'

Vandaag was het weer zover. De eerste wedstrijd van het seizoen. Een moeilijk seizoen. Weer terug in de 1e klasse, weer een minuut per periode langer spelen, gelukkig wel met twee scheidsrechters. Een is er zwanger en speelt niet mee en twee zijn er gestopt. Van een vol team naar een team waarbij we niemand een wedstrijd kunnen missen. 

We hadden een uitwedstrijd en onze reserve keepster is nog op vakantie (onze keepster is degene die zwanger is), de keepster van het tweede team kon helaas niet, maar goed helaas.... die is niet zo heel erg goed en zit heeeeel erg vaak mis.. dus dan maar andere oplossing. Een van  ons in de goal. Ik dus. Ben vroeger ook een aantal seizoenen keepster geweest, maar vind spelen ook erg leuk. En coach heeft mij in het veld nodig, maar vandaag ging dat dus niet. Met slechts drie trainingen gedaan te hebben gingen we op pad naar de wedstrijd.

Bij het inzwemmen en ingooien vliegt de eerste bal boven me hoofd het net in... Ahumm dat moet beter en dat ging het ook. Helaas heb ik niet mijn doel leeg kunnen houden en slechts twee ballen doorgelaten. Heb wel het een en ander moeten laten zien van wat ik vroeger ook deed. Gelukkig was die eerste bal geen slechte voorbode haha.

We hebben onze eerste wedstrijd gewonnen, tegen een team wat al jaren in de 1e klasse speelt. Zie je wel! We kunnen het wel ook met al die veranderingen. Heerlijk voor het zelfvertrouwen. De eerste puntjes zijn binnen! YEAH.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je