{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eerste verjaardag!

Onze kleine man is alweer 1 jaar!

Afbeelding blog 'Eerste verjaardag!' Achtergrond blur afbeelding

Afgelopen woensdag, 12 februari 2014, is onze kleine man alweer 1 jaar geworden!

Wat gaat de tijd snel! Wat wordt ons kleine mannetje al groot! Wat kan hij al veel tegenover een jaar geleden.

Dinsdagavond begon het. De herinneringen. Oh ja, vorig jaar om deze tijd kon ik voor het eerst sinds mijn zwangerschap niet slapen, van de spanning natuurlijk. Toen werd ik woensdagochtend om 7 uur gewekt door Can. Ow ja, vorig jaar om deze tijd hadden we de wekker gezet. En vervolgens werd ik wakker op een nat matras. Vliezen gebroken! Om een uur of 9: Oh ja, toen lag ik op de operatiekamer, spanning voor de ruggenprik, spanning voor de keizersnede en spanning om dat kleine ventje dan eindelijk te mogen zien!

Het was een dag vol herinneringen met: ow ja, vorig jaar om deze tijd. Maar ook een van herinneringen wat wij alle drie het afgelopen jaar hebben meegemaakt. Hoe de kleine zich heeft ontwikkelt, hoe wij ons als papa en mama hebben ontwikkelt, hoe we op een gegeven moment ook even goed beseften dat we ook wel man en vrouw moesten blijven naast papa en mama zijn. Daarom hadden we besloten om het klein te houden. Gewoon, papa, mama en de jarige Job. We zijn er heerlijk op uit gegaan, want het weer is hier prachtig (20 graden!). Zijn naar een speelhal geweest waar de kleine de grootse lol heeft gehad. Een hele leuke trommel met lichtjes en geluid cadeau gekocht en 's avonds uit eten. Toen we weer thuis kwamen, nog een taartje met sterretjes en een kaarsje! Een jaar.. Wat is het toch bijzonder!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je