{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eerste kerst met je kleine spruit!

voor het eerst met je kind samen de kerst door en nieuwjaar! Maar de verplichtingen roepen toch?

Afbeelding blog 'Eerste kerst met je kleine spruit!'

De kerstboom staat alles is weer vol met prullaria en je zit goed in de sfeer van kerst. Al het lekkere in de winkels vliegen voor je neus voorbij. Iedereen viert kerst met familie of vrienden, het gezin of ergens lkkr buiten de deur. Maar wat doe je nou als alleenstaande moeder?

Soms ben ik erg hard in twijfel. Blijf ik lkkr thuis? Of ga ik naar mijn ouders toe? Gaan we saampjes lkkr hapjes maken? Dit zijn echt momenten dat ik toch soms me ideale beeld mis. Eerste kerstdag heb ik mijn zoon thuis. De tweede gaat hij naar zijn vader. Omdat mijn zoon nog maar 7 bijna 8 maanden is. Kan ik niet even gezellig met hem in de keuken staan om bijvoorbeeld koekjes te bakken, of kerstkransjes voor in de boom.

Hij groeit vliegensvlug en kruipt al aardig zijn weg door het huis. Maar wat moet je nou verzinnen met kerst?

Het moet juist een leuke gezellige tijd Zijn. En dat zal het ook zeker wel worden. Want ben gelukkig uitgenodigd door mijn moeder. Die ziet het al helemaal zitten om allemaal dingen te doen. Maar toch mis ik iets.... Waar ik het moeilijkst mee heb is dat ik tweede kerstdag alleen zit. Zonder mijn kind. Zonder iets of iemand. ... Ik kan moeilijk tegen papa zeggen dat hij zijn kind niet krijgt omdat ik me alleen voel! Haha dat is toch best egoïstisch .

Ondanks deze gevoelens en twijfel maak ik er toch een eerst kerst met zijn zoon het beste van! En met nieuwjaar idem . Ik kan dan wel niet gezellig een feestje bouwen, of buiten even iedereen een goed nieuwjaar wensen. Maar zeker geef ik mijn eerste nieuwjaars kus en knuffel aan het gene waar ik het allermeest van hou! Mijn zoon. Dat is het belangrijkste wat er is!

Iedereen alvast een hele fijne kerst en een goed nieuwjaar!

Groetjes van ons!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je