{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eerste keer therapie en verder

Het viel me zwaar. Ik zag er al zo tegenop. En daarna was ik moe, doodmoe.

Afbeelding blog 'Eerste keer therapie en verder' Achtergrond blur afbeelding

Mijn eerste emdrsessie. Ik zag er enorm tegenop. Het plaatje, meer een filmpje van een paar seconde, zo bewust op te zoeken. Bewust je emotie en spanning te voelen. Gelukkig voel ik me bij mijn psycholoog op mijn gemak.

De dag erna was ik gesloopt. De dag daarna ook. Een vol hoofd. En vreselijk uitgeput. Voor mij is het hard werken. Het idee van emdr is dat je herinnering opnieuw word opgeslagen. Zo, dat de spanning erbij weg is. Super interessant ook, hoe dat werkt.

Vandaag heb ik echt een offday. Al mijn dagen zijn dat over het algemeen. Maar vandaag helemaal. Hoe het komt? Geen idee. Wat er aan te doen? Niet heel veel. Het gaat vanzelf weer over. 

De behandelingen zullen daar ook effect op hebben, dat dat depressieve gevoel minder word. Ik hoop het. Ik voel me soms bang voor mezelf. 

Morgen mag ik weer. We gaan ervoor.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je