{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eerste blog! Een voorstelrondje!

Afbeelding blog 'Eerste blog! Een voorstelrondje!' Achtergrond blur afbeelding

Hoi allemaal, ik ben Mylène, 24 jaar oud en ben getrouwd met Roy die 28 jaar is. Wij zijn trotse ouders van onze dochter Fleur die op 09-12-2019 geboren is! 

3 dagen in de week werk is als medisch assistent bij een arbodienst in Voorthuizen en op de andere dagen van de week probeer ik via instagram een kijkje te geven in ons leven. Fleur gaat 1 dag in de week naar de gastouder en de andere 2 dagen is ze bij de opa’s en oma’s. 

Wij houden van bakken, knutselen, muziek luisteren, dansen, zingen, met de bakfiets op pad gaan en heerlijk samen in bad vinden wij altijd fijn. 

Ik ben helemaal nieuw hier bij mamaplaats en snap er nog niet heel veel van, maar ik ga alles even op mijn gemakje uitzoeken. Als iemand tips heeft hoe dit aan te pakken, zodat ik andere moeders ook via instagram kan gaan volgen, let me know!!

Afbeelding blog 'Eerste blog! Een voorstelrondje!'
Afbeelding blog 'Eerste blog! Een voorstelrondje!'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je