{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eerste blog

Mijn eerste blog: Ik ben Irene, 32 jaar en mama van Marley van bijna 2 jaar. Vriendin van Alex en niet te vergeten hebben we een hond, Indy!

Afbeelding blog 'Eerste blog'
Wat een eer! Vandaag kreeg ik van Marielle via Twitter de vraag of ik zin had om een blog te schrijven. Dat hoef je mij geen twee keer te vragen! Ik ben Irene, 32 jaar en mama van Marley van bijna 2 jaar. Vriendin van Alex en niet te vergeten hebben we een hond, Indy. Ik werk 24 uur bij een verzekeraar, waar ik met veel plezier werk. Alex is BOA (Bijzonder Opsporings Ambtenaar) bij een vervoersbedrijf. Hierdoor heeft hij wisselende diensten en niet de 'gebruikelijke' van 9 tot 5 werktijden. Ook moet hij regelmatig in het weekend werken. Hierdoor zijn sommige dingen wat lastiger in te plannen of komen er soms dingen op me af die ik alleen moet oplossen. Maar je hoort me niet klagen hoor, ik word er steeds beter in. Ook ben ik erachter gekomen dat ik best creatief ben haha. Marley gaat 2 dagen in de week naar het kdv en op donderdag past oma op. Maar het gebeurt ook regelmatig dat Alex vrij is en dan blijft ze gezellig thuis bij papa. En dan is het vaak pyjama-dag en hebben ze de grootste lol. Heerlijk! Over een maand wordt Marley alweer 2 jaar en ze begint al te peuterpuberen. Heerlijk zoals ze een eigen willetje heeft en moeilijk om voet bij stuk te houden als ze me met een pruillipje aankijkt. Maar wat ik echt moeilijk vind is niet lachen als ze iets ondeugend doet. Ik geniet zo en de cliché: 'het wordt alleen maar leuker' is zo waar! Iedere dag doet ze of zegt ze weer eens iets nieuws. Ik geniet van het moederschap, mijn lieve vriend en het leven. Soms heb ik het moeilijk omdat mijn moeder aan de andere kant van de wereld woont en mijn vader bijna vier jaar geleden heel plotseling is overleden. Maar toch sla ik me er steeds weer doorheen en geniet ik van alle lieve mensen om me heen. Ik geniet van het leven en probeer altijd positief te zijn. Inderdaad, ik probeer het  maar meestal lukt het me wel! Dit is heel kort wie ik ben en hoop nog meer van mezelf en mijn gezin te laten zien!  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je