{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eerst zal ik me maar eens voorstellen, voor wie mij nog niet kent.

mamalousje mama van twee

Afbeelding blog 'Eerst zal ik me maar eens voorstellen, voor wie mij nog niet kent.' Achtergrond blur afbeelding

Eerst zal ik me maar eens voorstellen, voor wie mij nog niet kent.
Ik ben Marlous, 33 jaar oud en mama van Féline (bijna 6) en Pepijn (4)
Samen met onze man en papa Jasper wonen wij in een leuke jaren '30 woning vlakbij het centrum van Alphen aan den Rijn. Ik werk 24 u. per week als verzorgende IG op een woning voor mensen met dementie.

Lang heb ik er over nagedacht om een account bij mamaplaats aan te maken en te gaan schrijven over wat mij in de weg naar het moederschap bezighield en nog steeds houdt. Nadat mamaplaats mij een paar maanden geleden zelf heeft benaderd heb ik nu dan eindelijk mijn eerste blog geschreven. 
Nog even over de weg naar het moederschap, we hebben namelijk de wens voor een derde kindje en dat lijkt een iets langere weg te gaan worden dan bij onze andere kindjes. Dat houdt mij nu het meeste bezig. Daarover later een uitgebreider blog.

Ik vind het belangrijk om eerlijk te zijn over mijn gevoel, hoe ik in het moederschap sta met alle struggles die daarbij horen. Alles doe ik vanuit mijn gevoel, of stop mijn gevoel weg en ga rationeel verder, om mezelf te beschermen. Voor veel mama's denk ik wel herkenbaar. Hoe ga je om met teleurstellingen, verdriet, jaloezie, hoe herpak je je hierin en ga je samen met deze emoties de dag door.

Dit zal uiteindelijk de drijfveer van mijn blogs zijn. In mijn bijna 6-jarige moeder carrière, heb ik al een hoop verdriet en teleurstellingen moeten meemaken. Natuurlijk ook veel mooie momenten, want deze twee prachtige kindjes die ik heb mogen krijgen, zijn het allermooiste wat me is overkomen. Veel meer van deze mooie momenten ga ik ook met jullie delen.

Door het delen van mijn verhalen en jullie een inkijkje te geven in mijn leven, hoop ik jullie te kunnen bemoedigen en tips kan geven in de prachtige reis die het moederschap heet!
*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je