{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eerst zal ik me maar eens voorstellen.

Voorstelrondje, wie ik ben, wat je van mij kunt verwachten in de komende blogs

Afbeelding blog 'Eerst zal ik me maar eens voorstellen. ' Achtergrond blur afbeelding

Hoi,  ik zal me eens voorstellen.  Ik ben een mama van een mooie dochter van ondertussen 6 jaar oud.  Uiteraard vind ik haar de mooiste persoon op deze aarde.  Ik zal gaan schrijven onder een pseudoniem.  Om zo iedereen zijn privacy te waarborgen.  Maar ook voor mezelf.  Zodat ik het van een afstandje kan bekijken.  Dit klinkt misschien gek,  maar de afgelopen 10 jaar waren heftig. Het heeft me gemaakt tot wie ik op deze dag ben.  En dat is een goed iets maar soms ook een minder iets.  Ik hoop dat het schrijven me verder gaat helpen in alle verwerkingen.  Al ben ik er ondertussen wel van overtuigd dat ik op de goede weg ben.  Het leven is echt niet altijd leuk,  maar je moet er toch altijd het beste van maken is mijn motto.  Geniet van iedere dag. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je