{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een zeldzaamheid: Me-time

Van 's morgens tot 's avonds, altijd is er wel iemand die me gezelschap houdt. Een momentje me-time dat is een zeldzaamheid

Afbeelding blog 'Een zeldzaamheid: Me-time'

We doen aan co-slapen, en de kleine meid is het gewend hele dagen op mama te kunnen rekenen. Ik ben een groot voorstander van het opbouwen van een sterke moeder kind band, en heb de luxe dat ik in een positie verkeer waarin ik dit kan doen.
Dan loopt er ook nog een 16 jarige puber rond, zij heeft ook aandacht nodig en verdiend haar momentjes met mama.
En dan is daar natuurlijk de liefde van mijn leven ... Die krijgt alle tijd die er overblijft en alle tijd die de meiden willen/moeten delen.

En mijn tijd? Mijn "me-time" die is er eigenlijk niet (Zelfs op het toilet volgt de kleine me vaak.)
Maar vanavond, heeft manlief een stamppotten buffet, heeft mijn oudste prinses een kerstbal van de dansschool en heb ik de jongste prinses lekker vroeg op bed gelegd (ze had overdag nauwelijks geslapen ... dank u lieve heertje voor deze kans haar iets vroeger op bed te krijgen ...)

Mama heeft ME-TIME ... Mama gaat weer net als vroeger in haar single dagen lekker even dansen, gewoon gordijnen dicht en even de haren los ... 

Maar eerst even mijn opa en oma bellen om door te geven wanneer we even op de koffie willen komen in de vakantie.
Ik vertel mijn oma ook even dat ik een avondje het rijk voor mij alleen heb en ze zegt: "Oh meid ga daar goed van genieten, want je beseft je toch wel dat zulke momenten voortaan/voorlopig zeldzaam zullen zijn he?" 

En of ik dat besef oma ... moeders gaat na deze blog even heerlijk los op de klanken van A-ha, Foreigner, Culture club ... 

ROCK and BLOG on dames.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je