{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een zeer eenzijdig gesprek

Vol ongeloof..

Afbeelding blog 'Een zeer eenzijdig gesprek ' Achtergrond blur afbeelding

Hij wil niet veranderen/aanpassen, zegt hij.

Ik heb hem gevraagd waarom hij gisteren zei, toen hij om 2 uur thuis was, dat hij wel eerder thuis had kunnen zijn. En hij dat praktisch elke week zegt.. Maar er nooit naar handeld. Nou hij wil ook weleens een biertje na drinken...

Weleens....

Elke week minstens 3 keer per week, en elke week, ieder weekend hele dagen weg.

Dus ik vroeg moet dat elke week? Kun je dat niet een keer overslaan en optijd thuis zijn? Nee, als dat van mij moest, voelde hij zich opgejaagd. Dus ik zei dat doe ik omdat je het uit jezelf nooit doet, maar wat vind jij nou belangrijker?
Toen kreeg ik weer zo'n boze, zeur niet, blik.. Nou, ik zal het een keer proberen. Mompel mompel op de gang..

En weg was hij

Moet ik dit accepteren? Stel ik te veel eisen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je