{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een zakcentje bijverdienen en/ of leuke spullen scoren

Hebben jullie al een Instagram-verkoop-account? Dat verkoopt (en koopt) leuk en makkelijk!

Afbeelding blog 'Een zakcentje bijverdienen en/ of leuke spullen scoren' Achtergrond blur afbeelding

In mijn vorige blog schreef ik over mijn nieuwe Instagram-account: meysje_verkoopt. Deze gebruik ik alleen maar om alles te verkopen wat we niet meer gebruiken. En ik kan je vertellen, het werkt! 

Ook heb ik eerder geschreven over een marktplaatsfrustratiemomentje, wat voor de meeste mensen erg herkenbaar was. Deze frustraties heb je hier niet, want alles is erg transparant. 

Ok, je bent even bezig met het maken van foto's en hashtags verzamelen, maar om dat laatste te vergemakkelijken, volgen hier een aantal goed werkende hashtags:

#instagramverkoophoek #instagramverkoophoekkids #instraverkoophoek #instaverkoophoekkids #verkoopt #koopjes #koopjeshoek #kidsfashion

Zet deze hashtags in je notities op je telefoon en je kunt ze telkens kopiëren. Ook hashtag ik altijd mijn woonplaats, het product, het merk (als daar sprake van is) en de maat van het eventuele kledingstuk. Op een gegeven moment heb je er een handigheidje. Zo post ik elke dag weer een aantal artikelen: foto maken, omschrijving met vraagprijs en hashtags kopiëren en plakken. Je kunt via een inbox verder chatten met iemand die een bod heeft geplaatst. Hiervoor klik je op het huisje linksonder en dan rechtsboven op het bakje. 

Dus, wil jij je kinderkleding, woonaccessoires, zelf gehaakte dekens etc verkopen en ben je marktplaats zat? Dan raad ik je ten zeerste Instagram aan. Ik volg je graag, dus maak een account aan, laat je accountnaam hieronder achter, dan ga ik je volgen. En vergeet niet ook mij te volgen ;) 

Oh, en je kunt er dus ook erg goed leuke dingen scoren! Zo wacht ik nu bij de brievenbus op dit gave truitje. 

Ik ben benieuwd naar iedereen zijn/ haar ervaringen!

Fijn weekend alvast!

Groetjes, 

Wendy/ meysje_verkoopt

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je